به گزارش ایسنا، غلامعباس کیانی درباره برنامههای این مجموعه اظهارکرد: برنامههای ما به طور عمده متوجه دو محور ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت و تکریم از ایثارگران است و کلیه برنامهها حول این دو محور اصلی قرار دارد.
وی افزود: در بحث ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت وظیفه مهمی بر عهده داریم و در حقیقت این فرهنگ باید به نسلهای بعدی ما منتقل شود و به آنها تسری پیدا کند و نسل های بعدی ما با زندگینامه، سلوک و فرهنگ شهدا و جانبازان آشنا شوند؛ این امر امکان پذیر نیست مگر اینکه ما در تمام سطوح تلاش وافری انجام دهیم تا بتوانیم این فرهنگ را با زبانهای مختلف به نسل بعدیمان منتقل کنیم. مهمترین ابزاری که برای این کار در اختیار داریم ابزار فرهنگی-هنری است که در اشکال مختلف هنر میتوانیم این موضوع و فرهنگ را به نسل های بعدی بشناسانیم.
مدیرکل امور ایثارگران شهرداری تهران اضافه کرد: محور دوم اقدامات ما بحث تکریم از ایثارگران اعم از خانواده های معزز شهدا، جانبازان و رزمندگان است و در حد توانمان باید به آنها بگوییم که به یادشان هستیم. خوشبختانه امروز شهردار تهران خودشان از رزمندگان قدیمی دفاع مقدس و از جانبازان سرافزاز ما است و علاقه وافری به خانواده جانبازان و ایثارگران دارد. به طوری که تمام تلاش ایشان این است که حتی بیش از توان شهرداری به این عزیزان خدمت رسانی کنیم.
وی گفت: در بحث دیدار از خانوادههای شهدا پیشروترین سازمان هستیم و می توانیم ادعا کنیم که در دیدار از خانوادههای شهدا و رسیدگی به آنها در سطح منطقه ای و محلی از بنیاد شهید نیز جلوتر هستیم. همچنین در بحث تبدیل وضعیت ایثارگران نیز پس از ابلاغ این قانون، امروز با تبدیل وضعیتهای انجام شده، خانواده چهار هزار نفری ایثارگران ما در حال رسیدن به حدود ۱۰ هزار نفر است.
کیانی درباره اعزام ایثارگران به اردوهای راهیان نور نیز توضیح داد: با تاکید شهردار تهران سال گذشته ۲۵۰ نفر از این خانواده ها را به شکل ویژه ای با هواپیما به مناطق اعزام کردیم و امسال نیز به همین ترتیب نسبت به خدمت رسانی به آنها اقدام کردهایم.
انتهای پیام
نظرات