علی محمدی کیا، امروز(شنبه، ۲۹ اردیبهشت) در جلسه تکریم و معارفه رئیس اداره تعاون روستایی تیران و کرون به اقتصاد روستاییان اشاره و اظهار کرد: روستاییان یکی از مهمترین مؤلفههای اقتصادی و تأمین نیاز جامعه شهری هستند که تیران و کرون با ظرفیت ۴۰ روستا و بخش زیادی از جمعیت، این مأموریت مهم را بر عهده دارد.
وی افزود: بخش زیادی از اقتصاد این شهرستان در حوزه روستایی و تولیدات آنان هدایت و راهبری میشود که عمدتاً هم در بخش کشاورزی و محصولات گلخانهای و گیاهان دارویی است.
به گزارش ایسنا، فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه روستانشینان این شهرستان توانایی فعالیت تولیدی در بخشهای دامداری و دامپروری را نیز دارند، تصریح کرد: دامداریهای کوچک میتواند در تأمین نیازهای شهرستان و حتی صادرات موفق عمل کند.
محمدی کیا با اشاره به اینکه نسلهای جدید روستایی به فعالیتهای صنایع دستی و گردشگری علاقهمند هستند، یادآور شد: پنج روستای این منطقه دارای ظرفیت گردشگری هستند که با سرمایهگذاری و توسعه آن درآمدزایی خوبی را نصیب مردم آن مناطق میکند.
به گفته وی تولیدات صنایعدستی و بازارچههای محلی و همچنین ورود کالاها به بازارهای بزرگ خود نقطه قوت این حوزه بوده اما تمامی این ظرفیتها نیازمند راهبری و تدوین برنامه جامع است.
به اعتقاد فرماندار تیران و کرون تعاون روستایی نقش محوری برای فعالسازی مردم در حوزه اقتصاد و عرضه تولیدات آنان دارد از این جهت این سازمان باید برنامهریزی هدفمند با تشکل تعاونیها از بین مردم انجام دهد.
محمدی کیا ادامه داد: در حال حاضر ۱۹ شرکت تعاونی روستایی شامل تعاونی فروش، تولیدی، کشاورزی و خدماتی در مناطق روستایی این شهرستان فعال است که زمینهساز مشارکت بین متولیان بخشهای مختلف تولیدی شده است.
وی خاطرنشان کرد: تعاونی میراث فرهنگی و صنایعدستی نیز یکی از فرصتهای مغفول است تا اینکه تعاون روستایی با همکاری هنرمندان و همچنین میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری در این حوزه نیز فعال شود.
در این جلسه سروش سهیلالدین بهعنوان رئیس تعاون روستایی تیران و کرون معرفی شد.
انتهای پیام
نظرات