• چهارشنبه / ۱۳ تیر ۱۴۰۳ / ۱۹:۲۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403041309193
  • خبرنگار : 50618

تشریح عملکرد مجموعه وزارت راه‌وشهرسازی دولت سیزدهم در مازندران

تشریح عملکرد مجموعه وزارت راه‌وشهرسازی دولت سیزدهم در مازندران

ایسنا/مازندران نشست خبری عملکرد شورای هماهنگی وزارت راه‌وشهرسازی در دولت سیزدهم چهارشنبه ۱۳ تیر در سالن کنفرانس اداره‌کل راه و شهرسازی ساری با حضور مدیران دستگاه‌های راه و شهرسازی، راهداری، راه‌آهن، بنادر، فرودگاه و هواشناسی و دیگر ادارات ذیربط برگزار شد و مدیران و مسئولان حاضر به بیان بخشی از دستاوردهای ارزنده دولت شهید آیت‌الله رئیسی پرداختند.

در ابتدای این نشست، علی دیوسالار، مدیرکل راه و شهرسازی مازندران، از احداث ۲ میلیون و ۶۰۰ واحد مسکونی و تکمیل تعدادی از واحدهای باقی از مسکن مهر دولت دوازدهم یاد کرد و با بیان اینکه ۱۶۴ هزار واحد مسکونی در دستور کار اداره‌کل راه و شهرسازی استان است که ساخت ۶۲ هزار و ۵۰۰ واحد آغاز شد و در مجموع ۲۰ هزار و ۸۷۸ واحد به بهره‌برداری رسیده است، گفت: از پروژه ۳۶۸ واحدی سورک ۹۶ واحد در ۶ ماه محقق شد.

دیوسالار با اشاره به این مطلب که از اهداف راه و شهرسازی اجرای پروژه‌های باکیفیت و درخور برای خانواده‌های نیازمند مسکن است، اجرای طرح‌های توسعه و تفصیلی را یکی از برنامه‌های مهم در حوزه شهرسازی و معماری معرفی کرد و افزود: ۶۳ شهر در استان داریم که ۴۰ شهر طرح مصوب تفصیلی دارند و طرح تفصیلی مرکز استان پس از ۵ سال ابلاغ شد.

تشریح عملکرد مجموعه وزارت راه‌وشهرسازی دولت سیزدهم در مازندران

وی از تعریض و توسعه راه‌های اصلی به طول ۳۱ کیلومتر با صرف هزینه ۴۸۰ میلیارد تومان خبر داد و افتتاح ۳ دستگاه پل به ارزش ۳۰۰ میلیارد تومان را از دیگر اقدامات ارزنده دولت سیزدهم معرفی کرد و با یبان اینکه ۱۳ پل و ۲ طرح دوربرگردان در دست احداث داریم، اظهار کرد: ۱۸ هزار و ۵۰۰ مشاور املاک در استان داریم که همگی رصد و در صورت تخلف با پلمب، اخطار یا تذکر روبرو می‌شوند.

در ادامه محسن محمدنژاد، معاون راهداری مازندران با اشاره به ۷۹۰۰ راه روستایی و ۳۰۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی، یکی از دستاوردهای دولت سیزدهم را روکش آسفالت تقویتی به طول ۵۳۳ کیلومتر و ۱۰۵ کیلومتر حفاظتی برشمرد و افزود: ارزش ریالی پروژه‌های افتتاح شده نزدیک به ۲ هزار میلیارد تومان بود.

تشریح عملکرد مجموعه وزارت راه‌وشهرسازی دولت سیزدهم در مازندران

در بخش دیگر این نشست، محمدعلی موسی‌پور گرجی، مدیرکل بنادر و دریانوردی بندر امیرآباد مازندران، از فعال‌سازی پروژه‌های راکد شامل کارخانه آرد، سیلوی غلات، کارخانه تولید تخته و مبلمان اداری در دولت سیزدهم خبر داد و با بیان بیش از ۱۰ میلیون تن تخلیه طی این مدت انجام شد، گفت: ایجاد ۴۸۸ اشتغال مستقیم و غیرمستقیم، تعیین و تکلیف کلیه‌های کالاهای متروکه مانده از سال ۹۴، رشد ۲۴۱ درصدی تخصیص اعتبارات پروژه‌های سرمایه‌ای به نسبت مدت مشابه دولت قبل با ۸۵۸۲ میلیارد ریال اعتبار مصوب و جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به مبلغ ۳۵۲۵ میلیارد تومان با رشد ۷۴۸ درصدی نسبت به مدت مشابه دولت پیشین از اقدامات بارز این دوره است.

تشریح عملکرد مجموعه وزارت راه‌وشهرسازی دولت سیزدهم در مازندران

موسی‌پور به تکمیل اسکله رورو با تخصیص اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومان، رشد ۵۵ درصدی تردد کامیون‌ها به بندر و کاهش ۳۲ درصدی سوانح بندری در قیاس با مدت مشابه دولت قبل اشاره کرد و افزود: رشد ۷۲ درصدی پاس شناور به بندر دیگر اقدام قابل توجه بود و امروز ۲۶ شناور در لنگرگاه و ۱۵ شناور در اسکله داریم.

در ادامه محسن مصطفایی، معاون فنی و مهندسی بنادر و دریانوردی مازندران از افزایش ۲۹ درصدی تخلیه و بارگیری و لایروبی بندر با توجه به کاهش آب دریای خزر به عنوان دستاوردهای دولت سیزدهم یاد کرد و افزود: در دولت سیزدهم در سرمایه‌گذاری گردشگری تحولات خوبی انجام شد، پروژه فریدونکنار ۱۴ هکتار از اراضی بندر به فردی داده شد و خرداد قرارداد آن نهایی شد و بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار دارد که باتوجه به تجربه کارفرما باید منتظر رخدادهای درخشان در حوزه گردشگری دریایی استان باشیم.

تشریح عملکرد مجموعه وزارت راه‌وشهرسازی دولت سیزدهم در مازندران

رحمان معصومی، مدیرکل راه‌آهن استان نیز در ادامه این نشست به خسارت سیل به راه آهن اشاره کرد و با بیان اینکه ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای پیشگیری از وقوع دوباره نیاز داریم، به چالشهای راه آهن از جمله پشتیبانی از سه استان و تجاوز به حریم‌ها اشاره کرد و گفت: تناژ بارگیری در دولت رئیسی ۳۵ درصد و در تخلیه ۵ درصد افزایش داشته که از آن جمله می‌توان به تخلیه و بارگیری ۲۸۰ هزار تن در بندر امیرآباد با ۷۸ درصد افزایش اشاره کرد.

معصومی از افزایش ۶.۴ درصدی تعداد مسافران در دولت سیزدهم خبر داد و اظهار کرد: اجرای بیش از ۳۴ پروژه اعم از بازسازی، بهسازی، در حوزه فنی و زیربنایی با بیش از ۷۰۰ میلیارد ریال بودجه در دولت سیزدهم انجام شد.

تشریح عملکرد مجموعه وزارت راه‌وشهرسازی دولت سیزدهم در مازندران

در بخش دیگر هوشنگ بهزادی، سرپرست هواشناسی مازندران از تاسیس ایستگاه‌های اقلیم‌شناسی و راه‌اندازی و ارتقاء یک سامانه مخابراتی به عنوان بخشی از اقدامات دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: احداث ساختمان هواشناسی بلده با ۲۴ میلیارد تومان اعتبار یکی از اقدامات ارزنده دولت سیزدهم در استان بود.

بهزادی با بیان اینکه ۱۷ ایستگاه هواشناسی فعال داریم که ۳ ایستگاه در رامسر، ساری و دشت‌ناز قرار دارند، افزود: ۹ ایستگاه اقلیم‌شناسی در استان وجود دارد که ۳ ایستگاه سنتی و باقی خودکار هستند.

تشریح عملکرد مجموعه وزارت راه‌وشهرسازی دولت سیزدهم در مازندران

در پایان نیز اکبر حسنی، مدیرکل فرودگاه مازندران، با اشاره به تخصیص بیش از ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای افتتاح پروژه‌های فرودگاهی در دولت سیزدهم، از افزایش ۴۰ درصدی پروژه‌های نوروزی یاد کرد و افزود: نصب دستگاه آی‌ال‌اس برای فرود هواپیماها در فرودگاه ساری به ارزش ۲۵۰ میلیارد تومان، دریافت مجوز مرز هوایی در فرودگاه رامسر، تملک اراضی برای توسعه فرودگاه‌ها را از جمله اقدامات دولت سیزدهم بود ضمن اینگه ۸۰ میلیارد ریال بهسازی معابر فرودگاهی را نیز در دوره مدیرت شهید رئیسی داشتیم.

تشریح عملکرد مجموعه وزارت راه‌وشهرسازی دولت سیزدهم در مازندران

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha