به گزارش ایسنا، راچلی دمبینسکی، فرمانده مرکز رایانه و واحد سیستمهای اطلاعاتی ارتش رژیم صهیونیستی، به روزنامه اسرائیلی هاآرتس گفت: تعداد حملات سایبری به سیستمهای رایانهای ارتش از زمان آغاز جنگ، به سه میلیارد مورد رسیده است.
او افزود: این حملات، سیستمهای رایانش ابری عملیاتی اصلی ارتش را مورد هدف قرار دادند که شامل نرم افزاری بود که توسط سربازان برای مدیریت نبرد میدانی، مکان یابی نیروها و به اشتراک گذاری لحظهای اطلاعات استفاده میشد.
دمبینسکی مشخص نکرد که چه نوع حملات سایبری در طول جنگ انجام شده و سطح خطر آنها چقدر بوده است. وی مدعی شد: همه حملات خنثی شد و حتی به یک مورد منجر نشدند که سیستمهای ارتش از کار بیافتد.
بیشتر بخوانید:
رژیم صهیونیستی زیر تیغ حملات سایبری
رژیم صهیونیستی با نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل که خواستار آتش بس فوری است، در بحبوحه تداوم تهاجم وحشیانه خود به غزه از زمان عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر سال ۲۰۲۳، با محکومیت بینالمللی روبرو شده است.
بر اساس گزارش میدل ایست مونیتور، به گفته مقامات پزشکی محلی، بیش از ۳۸ هزار و ۳۰۰ فلسطینی از آن زمان تاکنون کشته شده اند که بیشتر آنها زن و کودک بوده و نزدیک به ۸۸ هزار و ۳۰۰ نفر دیگر مجروح شده اند. با گذشت ۹ ماه از آغاز عملیات طوفان الاقصی، بخشهای وسیعی از غزه در میان محاصره فلج کننده مواد غذایی، آب سالم و دارو ویرانه شده است.
انتهای پیام
نظرات