باقر صدیقی در گفت و گو با ایسنا در خصوص خواستهها و مطالبات مردمی این منطقه گفت: در حوزه راه و آسفالت جادهای، ارتقاء درجه راه و اجرای تعهدات دیگر این حوزه اقدام خاصی صورت نگرفته و عدم توجه به برخی نقاط حادثهخیز و نصب علائم هشدار دهنده، ایجاد شانه خاکی مناسب و روکش آسفالت و حتی تغییر و تعریض آبنماها در زمان سیلاب بحران ایجاد میکند.
بخشدار سرولایت بیان کرد: تکمیل و راهاندازی مسیر جادهای تحت عنوان پروژه ملی بام- چکنه به طول ۴۰ کیلومتر که بین دو استان سمنان و خراسان در حال احداث بوده، چندین سال متوالی برای تکمیل و راهاندازی معطل اعتبار ملی مانده است.
وی خاطرنشان کرد: طولانی شدن پروژه بازگشایی پل دو دهانه ورودی شهرچکنه که باعث مخاطرات جانی و تصادفات فراوانی شده هم اینک گلایهمندی فراوانی را به وجود آورده است.
صدیقی با تأکید بر اینکه آتشنشانی و ادوات شهرداری چکنه نیاز به ارتقاء و نوسازی دارند و این مهم با تزریق بودجه کافی اجرایی خواهد شد، گفت: همچنین ساخت تیرپارک و مرکز خدمات رفاهی جادهای با توجه به تردد میانگین شبانهروزی بیش از ۱۰۰۰ دستگاه ترانزیت و خودروهای سبکوسنگین از این منطقه جزو ضروریات است.
وی در ادامه با انتقاد از اینکه جبران زیان خسارت دیدگان کشاورزی در اثر سیلاب و سرما هنوز انجام نشده است، گفت: علاوه بر این حیوانات وحشی نظیر گراز و گرگ خسارتهای بسیاری به مزارع و دامهای کشاورزان و دامداران وارد کرده و دستگاه متولی (محیط زیست) راهکار مطلوبی ارائه نمیدهد.
بخشدار سرولایت با اشاره به خشکسالیهای اخیر و لزوم اجرای طرحهای آبخیزداری گفت: با توجه با افت میزان آب سفرههای زیرزمینی، از دهه ۶۰ تاکنون هیچگونه طرح آبخیزداری و آبخوانداری برای حفظ و نگهداری سیلابهای روان فصلی و درنتیجه تقویت آب قنوات انجام نشده است.
وی افزود: علیرغم پیگیریهای مجدانه و بیوقفه جهت احداث و راهاندازی ناحیه صنعتی، متأسفانه شرکت شهرکهای صنعتی اقدام مطلوب و مناسبی در این خصوص انجام نداده است.
صدیقی خاطرنشان کرد: شرکت شهرکهای صنعتی رسیدن به این مهم را به عنوان پیشران و زیرساخت توسعه و اشتغال منطقه که زمینهای برای ارتقا به شهرستان نیز محسوب میشود در هالهای از ابهام و بلاتکلیفی نگه داشته است.
وی افزود: افت ولتاژ و قطعی برق و درنتیجه زمان بر شدن رفع مشکل اتفاقات به دلیل دوری راه و بعد مسافت باعث بروز نارضایتی و خسارات فراوان اهالی به دلیل سوختگی تجهیزات برقی منازل شده است.
نماینده عالی دولت در سرولایت ادامه داد: با توجه به ارائه خدمات بزرگترین شبکه آب شرب روستایی استان با بیش از ۱۵۰ کیلومتر علاوه بر بخش سرولایت به برخی روستاهای بخش مشکان شهرستان خوشاب و دهستان بینالود بخش مرکزی نیشابور، در این حوزه نیازهای بسیاری از جمله حفر چاه جدید، ارتقاء مخازن ذخیره آب در بسیاری از روستاها که از دهه ۶۰ تاکنون توجهی به این موضوع نشده و همچنین اصلاح و ترمیم شبکه اصلی آبرسانی، لایروبی قنوات، نصب تجهیزات جدید و. مورد نیاز است.
وی در ادامه ایجاد بازارچه فروش محصولات روستایی و صنایع دستی و توجه به موضوع بازسازی آثار فراوان میراث فرهنگی و تخصیص اعتبار در این حوزه را ضروری دانست.
صدیقی گفت: همچنین پرداختن به حوزه ارائه خدمات به زائران بقاع متبرکه و گردشگران مناطق گردشگری و همچنین جادهای جزو اولویتهای اقتصاد گردشگری است.
وی با اشاره به نیازهای حوزه بهداشت و درمانبخش سرولایت گفت: احداث پد بالگرد اورژانس هوایی، راهاندازی اورژانس شهری در چکنه، احداث پایگاه امداد و نجات جادهای که متأسفانه به دلیل تردد فراوان ترانزیت آسیای میانه و بروز سوانح و تصادفات در این محور، بسیاری از تصادفات منجر به فوت میشود را جزو نیازهای ضروری است.
صدیقی با تأکید بر ضرورت احداث پایگاه امداد و نجات جادهای در این بخش اظهار کرد: در صورت وجود امکانات و رسیدن به موقع عوامل دخیل در این موضوع جان بسیاری از هموطنان نجات خواهد یافت. همچنین استقرار پزشک شبانهروزی در برزنون و ارتقای وضعیت مرکز درمان بستر چکنه مورد مطالبه است.
وی یادآور شد: در حوزه امنیت و پدافند غیرعامل نیاز به تزریق بودجه مناسب به دهیاریها برای اجرا و تکمیل پروژه نصب دوربینهای نظارتی و پلاکخوان است.
بخشی از اقدامات انجام شده
بخشدار سرولایت در ادامه به بخشی از اقدامات انجام شده در این بخش اشاره و اظهار کرد: در حوزه اشتغال و مهارتآموزی تسهیلات بنیاد برکت و بنیاد علوی امیدآفرینی کرده است.
وی از نصب، تجهیز و راهاندازی ۳ سایت دکل همراه اول و یک دکل ایرانسل و ارتقاء خدمات اینترنتی در ۴ روستای سطح بخش و افزایش ضریب پوشش خدمات مخابراتی در سطح بخش خبر داد و گفت: تا ابتدای مردادماه خرید تضمینی ۲۲۰۰ تن و حمل ۱۸۰۰ تن گندم را داشتهایم.
بخشدار سرولایت با اشاره به اینکه خرید تضمینی گندم در سرولایت از مرز ۲۰۰۰ تن عبور کرده است، گفت: با توجه به بارندگیهای اخیر و همت کشاورزان، میزان خرید گندم این منطقه نسبت به سالهای قبل تاکنون از سطح ۲۳۳۰ تن فراتر رفت.
وی گفت: میزان خرید سال گذشته ۱۹۰۰ تن بود که امسال نسبت به سال گذشته و تاکنون افزایش ۲۰ درصدی در خرید گندم داشتهایم.
صدیقی بیان کرد: با توجه به اینکه خرید تضمینی گندم تا پایان مردادماه ادامه خواهد داشت بنابر میزان درصد افزایش اعلام شده، این موضوع نسبت به سال گذشته رو به فزونی خواهد بود.
وی ادامه داد: در خصوص احیای قنوات، لولهگذاری و اجرای طرحهای آبخیزداری، کشتهای نوین گلخانهای، توسعه باغات، جبران خسارات کشاورزی و... منتظر اقدام دستگاههای متولی هستیم.
بخشدار سرولایت افتتاح دفتر و فعالیت مجدد شرکت تعاونی دامداران بینالود طلایی سرولایت پس از ۱۲ سال، ورود قریب ۲۰۰۰ دامدار عشایر به منطقه و برخورداری از چرای دام در چندین هکتار از مراتع و استفاده از پوششهای گیاهی و مواهب الهی برای پرورش دام را از دیگر اقدامات برشمرد.
وی همچنین با اشاره به برگزاری کارگاههای آموزشی در مرکز فنی و حرفهای و دورههای آموزشی مشترک با جهاد کشاورزی، گفت: در حوزه اشتغال و مهارتآموزی تسهیلات بنیاد برکت، بنیاد علوی و کمیته امداد و همچنین بسیج سازندگی امیدآفرینی کرده است.
صدیقی افزود: عدم حصول نتایج مناسب پیگیری احداث و راهاندازی ناحیه صنعتی که از پیشرانهای توسعه و اشتغال است بسیاری از برنامهریزیها و امیدواریها را در هالهای از ابهام قرار داد.
وی ادامه داد: در سیلاب بهاری و اردیبهشتماه علیرغم بروز خسارات فراوان به مزارع و جادهها، با همراهی اعضای ستاد مدیریت بحران منطقه و بهرهبرداران معادن خصوصی، این مسئله بسیار خوب مدیریت و در اسرع وقت مشکلات مرتفع شد.
بخشدار سرولایت افزود: در بخش عمران نیز احداث، آسفالت و بهسازی راههای استحفاظی، ارتقاء درجه راه، بهبود وضعیت ترانزیت جادهای، راهاندازی آیلند ورودی شهرچکنه، قرعهکشی و تحویل ۴۶ واحد مسکن ملی واقع در سایت شهید شوشتری به متقاضیان شهرچکنه و اجرای مراسم قرعهکشی مسکن ملی روستایی کلیدر، سلطان میدان از جمله اقدامات انجام شده است.
وی اظهار کرد: طرح تبدیل شبکه ضعیف به شبکه پایدار و کابل خود نگهدار در بیش از ۱۰ روستای بخش و تعهد اتمام و برخورداری تمامی روستاها تا پایان سال از مزایای این طرح است.
وی کسب مقامهای دانشآموزی در مسابقات متنوع علمی و فرهنگی، اجرای برنامههای گوناگون فرهنگی و اجتماعی در مناسبتهای مختلف، یادواره شهدا، سالگرد ارتحال امام (ره)، مراسم گرامیداشت شهید جمهور و همراهان ایشان، اعزام علاقهمندان برای زیارت و شرکت در مراسم ارتحال به تهران و قم، برگزاری جلسات آموزشی جشنواره دوستداران کتاب روستائیان و عشایر، برگزاری مسابقات ورزشی در سطح روستاها را از دیگر توفیقات به دست آمده برشمرد.
صدیقی با بیان اینکه در حوزه سیاسی، امنیتی و اجتماعی برگزاری یک دوره انتخابات مجلس دوازدهم و ۲ دوره انتخابات ریاست جمهوری در ۲۶ شعبه اخذ رأی را داشتیم، افزود: پیگیری و تحویل ۲ دستگاه موتورسیکلت به پاسگاه انتظامی و پلیسراه، نصب دوربینهای پلاک خوان در محل پلیسراه از دیگر اقدامات انجام شده در بخش سرولایت به شمار میرود.
انتهای پیام
نظرات