• چهارشنبه / ۹ آبان ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۱
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1403080906754
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

سرپرست سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک:

تغییر سازمان تعلیم و تربیت کودک در دستور کار آموزش و پرورش نیست

تغییر سازمان تعلیم و تربیت کودک در دستور کار آموزش و پرورش نیست

سرپرست سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با تاکید بر اینکه امر تربیت اوان کودکی عرصه‌ای کاملاً تخصصی است، گفت: سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با قدرت به فعالیت خود ادامه خواهد داد و هیچ تغییری در خصوص این سازمان در دستورکار وزارت آموزش و پرورش قرار ندارد.

به گزارش ایسنا، رضوان حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش و سرپرست سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در گفت‌وگو با استودیو الفبا، گفت: سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک یکی از رویش‌های گام دوم انقلاب اسلامی است که نشان می‌دهد عالی‌ترین مقامات کشور به خصوص رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی تا چه اندازه به مسئله تربیت اوان کودکی توجه، تاکید و اهتمام دارند. 

وی افزود: تاسیس این سازمان در ساختار آموزش و پرورش که در سال ۱۳۹۹ صورت پذیرفت، نشان‌دهنده حاکمیتی بودن مسئله تربیت اوان کودکی است که مهمترین سرمایه‌های کشور هستند. 

 حکیم‌زاده هم‌افزایی و همکاری بین‌دستگاهی را یکی از ملزومات تحقق اهداف تعیین‌شده در اسناد بالادستی دانست و ادامه داد: سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک مانند هر سازمان نوپای دیگری نیازمند حمایت تمام نهادها و دستگاه‌های کشور به ویژه قوای سه گانه است تا بتواند به بهترین شکل فضا را برای تعلیم و تربیت اوان کودکی فراهم کند.

سرپرست سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با اشاره به اقدامات انجام‌شده، اضافه کرد: این سازمان متولی اصلی حوزه اوان کودکی است و طبق اسناد بالادستی و تاکیدات برنامه هفتم پیشرفت،‌ برنامه‌های خود را با قدرت ادامه خواهد داد تا بتواند هدف اصلی که پوشش کامل کودکان ۴ تا ۶ سال با تأکید بر مناطق کم‌برخوردار است را محقق کند.

حکیم‌زاده تسریع و تسهیل فرایند صدور مجوز برای تأسیس کودکستان‌ها را یکی دیگر از اولویت‌های سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در دور جدید برشمرد و تصریح کرد: با توجه به نقش مهمی که کودکستان‌ها در تربیت اوان کودکی دارند، تسریع و تسهیل فرایندها امری ضروری است که البته این مهم با همکاری معاونت‌های آموزش ابتدایی ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها محقق خواهد شد تا همه کودکان ۴ تا ۶ سال کشور از فرصت پیش‌دبستانی بهره‌مند شود.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش نظارت بر فعالیت‌ها برنامه‌ها و محصولات حوزه اوان کودکی را از دیگر برنامه‌ها و اولویت‌های سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک دانست و تاکید کرد: برنامه خوبی برای نظارت میدانی و نظام‌مند طراحی شده که به زودی اجرا خواهد شد.

حکیم‌زاده خاطرنشان کرد: سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک تمام توان خود را برای نهادینه شدن حقوق کودک به کار خواهد گرفت و تلاش دارد با همکاری سازمان‌هایی مانند برنامه و بودجه و اداری و استخدامی و همچنین استفاده از ظرفیت‌های وزارت آموزش و پرورش این امر را که از تاکیدات مهم اساسنامه سازمان است، به ثمر برساند.

به گزارش روابط عمومی سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک؛ سرپرست سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در پایان با تاکید بر اینکه امر تربیت اوان کودکی عرصه‌ای کاملاً تخصصی است، تأکید کرد: سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با قدرت فعالیت خود را ادامه خواهد داد و هیچ تغییری در خصوص این سازمان در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۸-۱۱ ۰۲:۳۴

بفرمایید تکلیف مربیان پیش دبستانی ضمیمه ی مدارس دولتی که بیش از ۱۰‌سال است به امید استخدامی کار میکنند چه میشود

avatar
۱۴۰۳-۰۸-۱۲ ۰۵:۱۵

سلام خسته نباشید آیامنی که امتحان پیش دبستانی دادم و قبول شدم چرا کلاس به من نمی دهن چکارکنم

avatar
۱۴۰۳-۰۸-۱۱ ۱۱:۵۷

سلام اگه این سن اینقدر مهمه پس مربیانش رو هم دریابید اخه 400 هزارتومان هم حقوقه?

avatar
۱۴۰۳-۰۸-۱۱ ۲۳:۱۱

تکلیف مربیان پیش دبستانی که بیشتر از ۱۵سال سابقه ی کاری دارن ولی مدرک دیپلم دارن چی میشه؟