• شنبه / ۱۲ آبان ۱۴۰۳ / ۲۳:۴۵
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403081209068
  • خبرنگار : 50616

انتخاب ۳۵ مقاله محققان کشورهای فارسی زبان برای سخنرانی همایش بین‌المللی طالب آملی

انتخاب ۳۵ مقاله محققان کشورهای فارسی زبان برای سخنرانی همایش بین‌المللی طالب آملی

ایسنا/مازندران دبیر علمی همایش بین المللی طالب آملی گفت: از سوی هیات داوران این همایش بین المللی، حدود ۳۵ مقاله از محققان، اندیشمندان و فارسی زبان‌های کشورهای منطقه انتخاب و در دو روز برگزاری این همایش در شهرستان آمل در قالب سخنرانی‌ها ارائه خواهد شد.

مرتضی محسنی شنبه ۱۲ آبان در نشست خبری همایش بین المللی طالب آملی، زمان برگزاری این همایش را روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۱۵ و۱۶ آبان در شهرستان آمل اعلام کرد و افزود: حدود ۶۰ مقاله تخصصی از اندیشمندان کشورهای ایران، تاجیکستان، ازبکستان، هند، پاکستان، بنگلادش، ترکیه و افغانستان به دبیرخانه این همایش بین المللی در شهرستان آمل ارسال کردند که ۳۵ مقاله برتر برای سخنرانی در همایش انتخاب شد.

وی با بیان اینکه از میان مقاله‌های ارسالی ۱۳ مقاله از دانشگاه‌های کشورهای فارسی زبان به خصوص هند، پاکستان، تاجیکستان، بنگلادش و افغانستان و بقیه مقاله‌های ارائه شده از فارسی پژوهان ایرانی بوده است، تصریح کرد: مقاله‌های منتخب در ۵ کارگاه تخصصی در روز سه شنبه ۱۵ آبان در دانشگاه شمال ارائه خواهد شد.

دبیرعلمی همایش بین المللی طالب آملی با بیان اینکه چند سخنرانی مطرح بین المللی نیز درباره طالب آملی و مطالعاتی که از سبک هندی انجام شده است، در این همایش برگزار خواهد شد، اضافه کرد: حضور غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، دکترربانی از استاتید برجسته زبان وادبیات فارسی، پروفسور«بلرام شکلا»، رایزن فرهنگی هند در ایران و برخی دیگر از رایزن‌های فرهنگی و فارسی زبان علاوه بر حضور در این همایش، سخنرانی هم خواهند داشت.

رونمایی از کتاب مقاله‌های ارائه شده به همایش

دکتر محسنی همچنین با اشاره به اینکه از مقاله‌های ارائه شده به این همایش که در۹۶۷ صفحه به صورت چاپ الکترونیکی شده است رونمایی خواهد شد، تصریح کرد: همه تلاش‌های در حال انجام، معرفی شخصیت وجودی و آثاری طالب آملی به عنوان یکی از شاعران پارسی گوی آملی و ایرانی به نسل فعلی است.

وی یادآورشد: قطعا برگزاری همایش بین‌المللی طالب آملی، با حضور اندیشمندان و محققان فارسی زبان کشورهای منطقه، به غنای بیش از پیش این شهر در حوزه‌های فرهنگی و ادبی غنا خواهد بخشید.

به گزارش خبرنگار ایسنا، «محمد طالب آملی» یکی از شاعران پارسی‌گوی ایرانی که در سال ۹۸۷ هجری در شهر آمل دیده به جهان گشود که در دوران حیات خود با آثار و طبع شعری هنرمندانه خود توانست فرهنگ اصیل ایرانی و زبان فارسی را با تاثیرپذیری بالایی در جهان آن روزگار تبلیغ کند.

این شاعر برجسته ایرانی در معرفی و توسعه فرهنگ اصیل ایرانی و زبان فارسی به ویژه در شبه قاره هند سهم و نقش مهمی برعهده داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha