• جمعه / ۱۶ آبان ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۵
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404081609755
  • خبرنگار : 50593

نماینده ولی فقیه در مازندران: اقدام دولت در انحلال بانک آینده جای قدردانی دارد

نماینده ولی فقیه در مازندران: اقدام دولت در انحلال بانک آینده جای قدردانی دارد

ایسنا/مازندران نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اقدامات مثبت دولت و انحلال بانک آینده، تغییر نرخ ارز مسافری و جمع‌آوری مشعل‌های گاز گفت: انحلال بانک کافی نیست؛ مسببین و ناظرینی که جلوی تخریب‌های آن را نگرفتند، باید پیگرد قانونی شوند.

آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، ۱۶ آبان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ساری در مصلی امام خمینی (ره)، به تبیین موضوعات مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی پرداخت و پیشنهاد کرد: دولت ارزهای بازگردانده‌نشده به خزانه را جمع‌آوری کند و بودجه شرکت‌های زیان‌ده وابسته به دولت را قطع کند.

وی یادآور شد: جمع‌آوری گازهای مشعل نیز جای تقدیر دارد، که این مشعل‌های گازی که ده‌ها سال دارد می‌سوزد، قراردادهایی بسته شده و مقداری از این‌ها دارد مدیریت می‌شود و گازش در اختیار قرار می‌گیرد، این اقدام هم ناترازی گاز را تا حدودی برطرف می‌کند، هم صرفه‌جویی می‌شود و هم در هوای پاک و محیط زیست تأثیرگذار است، هر روز حدود ۳۰۰ میلیون فوت مکعب (بیش از هشت میلیون متر مکعب) گاز می‌سوخت و هدر می‌رفت.

خطیب جمعه ساری با بیان اینکه سالروز ابلاغ سیاست‌های کلی توسعه دریا محور از طرف مقام معظم رهبری است، اظهار کرد: مازندران در میان هفت استان ساحلی، یک موقعیت بسیار مهمی دارد و می‌توانیم در توسعه اقتصاد دریا محور سهم زیادی داشته باشیم؛ به شرط اینکه به این ابلاغ توجه جدی شود.

آیت‌الله محمدی لائینی با اعلام اینکه روز جهانی کیفیت و کمیت خیلی مهم است اما کیفیت شاید مهم‌تر باشد، تأکید کرد: باید به سمت کیفی‌سازی برویم، سازمان استاندارد برای نظارت بر کیفیت‌هاست، الان خودروی ساخت داخلی مثل سمند نو، مصرف سوختش ۱۰ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر است؛ در صورتی که می‌شود خودروهایی ساخت که با پنج یا شش لیتر کار کنند، این مصرف بالا باعث شده در ۶ماهه اول سال ۶ میلیارد دلار بنزین وارد کنیم، غیر از تولید روزانه ۱۲۰ میلیون لیتر.

وی افزود: سازمان استاندارد کوتاهی‌هایی دارد که باید جلوی تولید خودروهایی که دو تا سه برابر استاندارد مصرف می‌کنند و ثروت ملی ما را از بین می‌برند، را بگیرد.

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه چقدر نام زیبایی است، اما در همین زمان، جایزه صلح به یک خانمی از ونزوئلا داده می‌شود که از آمریکا تقاضا می‌کند بیاید به کشور خودش حمله نظامی کند که حکومت مردمی را ساقط کند؛ همان کاری که منافقین، تجزیه‌طلب‌ها، سلطنت‌طلب‌ها و بهائیت در ایران می‌کنند. اگر نبود هوشیاری و بیداری مردم ایران، امثال این جریان‌ها تاکنون آمریکا را هم آورده بودند و انقلاب را تحویل دشمن داده بودند.

اعتراف دشمن نشان‌دهنده عظمت ملت ایران است

وی با اشاره به صحبت‌های فرمانده سابق ارتش آمریکا درباره مقاومت و توانایی بالای ملت ایران، گفت: این اعتراف دشمن نشان‌دهنده عظمت ملت ایران است. نشانه‌های زوال از درون آمریکا در حال ظهور است و این برای مستضعفان جهان مایه امیدواری است.

آیت‌الله محمدی لائینی بیان کرد: امروز می‌بینیم در بیش از دو هزار شهر در ۵۰ ایالت آمریکا، پنج تا هفت میلیون جمعیت می‌آیند و بر علیه شخص ترامپ شعار می‌دهند که ما شاه نمی‌خواهیم، در سازمان ملل، وقتی نتانیاهوی جنایتکار می‌خواهد صحبت کند، بیش از دو سوم نمایندگان دولت‌ها می‌روند و برای صندلی‌های خالی صحبت می‌کند.

نماینده ولی فقیه در استان مازندران، بر روحیه استکبارستیزی، لزوم ایستادگی در برابر ظالم و حمایت از مظلوم، و همچنین هوشیاری ملت ایران در برابر دشمنان تأکید و اقدامات اخیر دولت در برخی حوزه‌ها را مثبت ارزیابی کرد.

خطیب نماز جمعه ساری، ایام فاطمیه را نماد استکبارستیزی دانست و گفت: فاطمیه یعنی استکبارستیزی و دفاع هشت‌ساله ما نشانه این روحیه است. تا این روحیه زنده باشد، دشمنان جرات تعرض ندارند. دوران استکبار به سر آمده و مبارزه با استکبار، مانند خون در رگ‌های ما جریان دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha