به گزارش خبرنگار ایسنا، کاظم هژیر آزاد که این روزها با نمایش "خندیدن زیر مشت و لگد" در تماشاخانه ملک روی صحنه است، شب گذشته ۱۵ آبان ماه پس از اجرای نمایش، همسرش زویا امامی بازیگر تئاتر را از دست داد و در پی این اتفاق ناگوار، با وجود تماس سام بهشتی (تهیه کننده اثر) با کاظم هژیر آزاد برای توقف اجرا ، این هنرمند توقف اجرا را قبول نکرده و درخواست داشت تا اجرا به صحنه برود.
اجرای امشب نمایش "خندیدن زیر مشت لگد" به کارکردانی الناز ملک که با بازی خودش، کاظم هژیر آزاد، یونس خزان اف،حسام شهیدی روی صحنه رفت، با تقدیم به روح زویا امامی اجرا شد.
پس از پایان اجرا ، الناز ملک با اظهار تاسف از درگذشت زویا امامی، خطاب به کاظم هژیر ازاد گقت: آقا در لحظه، لحظه اجرای امشب معنی عشق, ایمان و تعهد به هنر را از شما یاد گرفتم. سایه شما بر سر هنر این مملکت باقی بماند.
او در بخش دیگری از سخنانش از مخاطبان خواست با تشویق هایشان زویا امامی که قدمگاهشان تئاتر بوده است را، برای آخرین بار بر صحنه تئاتر بدرقه کنند.
سام بهشتی هم از کاظم هژیر آزاد تشکر و از درگذشت زویا امامی اظهار تاسف کرد.
در اجرای امشب "خندیدن زیر مشت و لگد" فخر موسوی دبیر جشنواره تئاتر فجر و هوشنگ گلمکانی منتقد حضور داشتند.
طبق پیگیری ایسنا مراسم خاکسپاری زویا امامی قرار است پس از بازگشت پسرش از خارج از کشور در روزهای پیش رو برگزار شود.
انتهای پیام


نظرات