• یکشنبه / ۲۰ آبان ۱۴۰۳ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1403082014532
  • خبرنگار : 50981

معاون نظام مهندسی کشاورزی یزد عنوان کرد

یزد رتبه‌دار تولید محصولات گلخانه‌‎ای کشور/ رفع آلودگی سموم محصولات با شستشوی مطمئن

یزد رتبه‌دار تولید محصولات گلخانه‌‎ای کشور/ رفع آلودگی سموم محصولات با شستشوی مطمئن

ایسنا/یزد معاون برنامه‌ریزی و توسعه کارآفرینی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد با اشاره به جایگاه ویژه استان یزد در تولید محصولات گلخانه‌ای، بر لزوم نظارت بر گلخانه‌ها با حضور مسئولان فنی دارای صلاحیت تاکید کرد و در عین حال گفت: با توجه به استفاده از آفت‌کش‌ها در تولید این محصولات با شستشوی مطمئن مشکلی برای مصرف‌کننده ایجاد نخواهد شد.

«داوود مظفری» در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: استان یزد با تولید ۳۶۰ هزار تن خیار سبز گلخانه‌ای رتبه اول و با تولید سالانه ۵۷۰ هزار تن انواع محصولات سبزی و صیفی گلخانه‎ای، رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان این که استان یزد از لحاظ سطح زیر کشت گلخانه‌ای نیز دارای رتبه چهارم در کشور است، عنوان کرد: سطح زیرکشت محصولات گلخانه‌ای، طبق پروانه‌های صادره و تمدیدی در سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان و با توجه به نقشه‌های هوایی حدود دو هزار هکتار است.

وی افزود: با گذر زمان گلخانه‌داران و کارشناسان تجربه بیشتری کسب می کنند، که در نهایت منجر به تولید محصولات با کیفیت بالاتر خواهد شد.

این مسئول ضمن توصیه به گلخانه‌داران برای استفاده از سموم کم خطر جهت تولید محصولات خود، خاطرنشان کرد: ترویج اجرای گلخانه با سازه‌های مدرن و بکارگیری روش‌های مبارزه بیولوژیک موجب افزایش کیفیت و همچنین کمیت محصولات می‌شود.

وی در ادامه بیان کرد: نظارت بر گلخانه‌ها باید توسط مسئولین فنی تولید که توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی که دارای صلاحیت هستند انجام شود و گلخانه‌داران برای مقابله با خسارت ناشی از آفات و بیماری‌ها از مشاوره و تجویز ناظرین فنی گلخانه یا کارشناس تخصصی گیاه پزشکی می‌توانند، بهره‌مند شوند.

مظفری سهم تولیدات گلخانه‌ای را در سبد صادرات را قابل توجه دانست و گفت: عمده‌ترین محصولات صادراتی استان شامل خیار سبز، گوجه، فلفل و بادمجان است که به کشورهای روسیه، عراق، امارات، قطر و عمان صادر می‌شود.

معاون نظام مهندسی کشاورزی استان در پایان یادآور شد: برای تولید تمام محصولات کشاورزی از مرحله تولید تا به ثمر رسیدن میوه به ناچار از آفت‌کش‌ها استفاده می‌شود که با شستشوی مطمئن مشکلی برای مصرف‌کننده ایجاد نمی‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha