• دوشنبه / ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۲
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404111307253
  • خبرنگار : 50214

فرمانده سپاه الغدیر یزد در معارفه فرمانده جدید ناحیه بهاباد:

دشمن می‌داند که ایمان مردم بزرگ‌ترین سلاح انقلاب است/آمریکا به دنبال تصرف خاک ایران نیست

دشمن می‌داند که ایمان مردم بزرگ‌ترین سلاح انقلاب است/آمریکا به دنبال تصرف خاک ایران نیست

ایسنا/یزد فرمانده سپاه الغدیریزد با بیان این که امروز چشم دشمنان به حرکت باصلابت مردم ایران دوخته شده است و ناوها و جنگنده‌هایشان دیگر علیه ملت ایران هیچ کارایی ندارد، گفت: دشمن می‌داند که ایمان مردم، بزرگ‌ترین سلاح انقلاب است.

سردار علی غلامی امروز دوشنبه ۱۳ بهمن در مراسم تودیع و معارفه فرمانده جدید ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان بهاباد ضمن تبریک آغاز ایام الله دهه فجر و چهل و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و اعیاد شعبانیه، به عملکرد سپاه پاسداران در طول سال‌های گذشته اشاره و اظهار کرد: سپاه پاسداران با حضوری مؤثر و عملکردی درخشان، توانست نقش مهم و شایسته‌ای در تحقق شعارهای انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ایفا کند.

وی افزود: این عملکرد ارزشمند نه ‌تنها مورد قدردانی ملت بزرگ ایران است بلکه ملت‌های منطقه و حتی آزادی‌خواهان جهان نیز قدردان مجاهدت‌ها و ایستادگی سپاه کشور ما هستند.

غلامی در ادامه حضور پررنگ بسیجیان در این مراسم را مظهر ایمان و غیرت انقلابی آن‌ها دانست و عنوان کرد: حضور در این جمع صمیمی و مردمی ضمن آن که باعث افتخار من است، نشان می‌دهد مردم این دیار چقدر به خادمان خود، به‌ویژه پاسداران اسلام و انقلاب، ارادت دارند. این برای ما سرمایه‌ای بزرگ و نعمتی الهی است.

فرمانده سپاه الغدیر با بیان این که باید لباس مقدس پاسداری افتخار و به اعتماد و محبت مردم، همواره ببالند، به شرایط سخت زندگی مردم در این منطقه در گذشته اشاره کرد و افزود: بسیاری از مردم این منطقه سال‌های طولانی با دامداری و کشاورزی در کنار سختی‌های فراوان زیسته‌اند. ما خود رنج و محرومیت آن روزها را با گوشت و پوست لمس کردیم؛ سال‌هایی که بسیاری از مردم روستاها حتی از نان روزانه خود محروم بودند و اگر کسی قوت شب داشت، خدا را شکر می‌گفت.

غلامی با بیان این که آن روزها، برق، آب، گاز و امکانات اولیه در کمتر روستایی یافت می‌شد اما امروز به برکت انقلاب اسلامی، تقریبا تمام نقاط کشور از نعمت‌های فراوان برخوردارند، عنوان کرد: این حقیقت را باید در دهه فجر بار دیگر با افتخار یادآوری شد زیرا که دشمنان انقلاب با جنگ شناختی تلاش می‌کنند این واقعیت‌ها را وارونه جلوه داده و مردم به‌ویژه نسل جوان را نسبت به دستاوردهای نظام دچار تردید کنند.

فرمانده ارشد سپاه استان با تاکید بر این که دشمن تا زمانی که نظام اسلامی و ملت ایران را از میان برندارد، آرام نمی‌گیرد، افزود: تا دیشب، وزیر صهیونیست رژیم نحس اسرائیل در مصاحبه‌ای آشکار گفت؛ «ما باید منابع انرژی ایران را به دست آوریم»؛ این جمله، عمق طمع و خباثت دشمن را نشان می‌دهد.

این مسئول با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری و تاکید بر این که هر خانه‌ باید پرچم جمهوری اسلامی باشد، افزود: امسال که دشمنان با استفاده از نمادهای سلطنت‌طلبی و تحریک احساسات، اغتشاشاتی را طراحی کردند، باید پرچم حقیقت را بلندتر کنیم و با باشکوه‌تر برگزار کردن راهپیمایی‌ها به دشمن بفهمانیم که ملت ایران اهل عقب‌نشینی نیست.

وی ضمن اشاره به این که جزئی از مردم بودن فرماندهان و نیروهای سپاه عامل اصلی پیشرفت و مقبولیت آنان بوده، تاکید کرد: سپاه از دل مردم برخاسته و همواره در کنار مردم بوده است. نیروهای سپاه فرزندان همین ملت‌اند و رمز موفقیت آنان در هر منطقه و هر مأموریت، ارتباط صمیمی با مردم، بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی و مردمی و همدلی با اقشار مختلف جامعه است.  

غلامی با اشاره به این که دشمن پس از ناکامی در اغتشاشات اخیر و جنگ شناختی، به سناریوی جدیدی روی آورده بود، افزود: بسیاری از کسانی که در روزهای نخست به خیابان‌ها آمدند، فریب همین جنگ روانی را خوردند و هدف دشمن این بود که اعتراض مردم را تبدیل به اغتشاش و بحران امنیتی کند تا بتواند در سایه آن، ضربه‌ای اساسی وارد کند. اما در نبرد آگاهی و بیداری ملت، سناریوی دشمن شکست خورد.

وی با بیان این که آمریکا به دنبال تصرف خاک ایران نیست، گفت: آمریکا دیگر به ‌دنبال تصرف خاک نیست بلکه هدفش چپاول منابع و تضعیف ایمان ملت‌هاست. امروز بیش از ۹۰ درصد سرمایه‌های جهان در اختیار صهیونیست‌های جهان‌خوار است و ۹۵ درصد رسانه‌های جهانی دست آنان است و این همان مثلث شوم صهیونیستی است که از آغاز خلقت دشمن انسان و دشمن حق بوده است.

فرمانده سپاه الغدیر در پایان اظهار کرد: ما بر این باوریم که با همراهی رهبری معظم انقلاب، حمایت مردم و تلاش نیروهای مؤمن و انقلابی، مسیر پیشرفت و عزت کشور با قدرت ادامه خواهد یافت. یاد و نام شهدای گرانقدر، به‌ویژه شهدای مقاومت، همواره چراغ راه ماست و ان‌شاءالله با حفظ وحدت و ایمان، آینده‌ای روشن برای ایران اسلامی رقم خواهد خورد.

حجت‌الاسلام محسن ابراهیمی امام جمعه بهاباد نیز در ادامه بر اهمیت راهبردی سپاه و بسیج در حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی تأکید کرد و افزود: شعار اصلی نظام و انقلاب ما از همان ابتدا، استقلال بوده است.

وی با تأکید بر این نکته، بسیج و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را مؤثرترین نهاد در تحقق این شعار دانست و سپاه را منشأ سرافرازی ملت و مانع اصلی در برابر اهداف دشمنان خواند.

امام جمعه شهرستان با اشاره به تحریم اتحادیه اروپا علیه سپاه، این اقدام را نشانه‌ای از عمق تأثیرگذاری سپاه در منطقه دانست و افزود: کسی که از روی حرص کاری را انجام می‌دهد، نه تنها خنک نمی‌شود بلکه سوزش او بیشتر می‌شود.

وی همچنین به نقش بین‌المللی سپاه اشاره و بیان کرد: اگر سپاه و نیروهای مقاومت منطقه نبودند، امروز اروپایی‌ها با وحشیگری‌های داعش دست‌وپنجه نرم می‌کردند. سپاه نهادی برگرفته از انقلاب و مردم است که در جهت خدمت به ملت‌های منطقه مجاهدت می‌کند.

ابراهیمی در پایان بر ضرورت انسجام، اتحاد، همدلی و وفاق میان تمام مسئولین اجرایی، امنیتی و متولیان امر تأکید کرد.

در این مراسم از زحمات و خدمات سرهنگ حمید رضا فرهمند در طول ۲.۵ سال خدمت در بهاباد قدردانی و سرهنگ علی دهقان کریم‌آباد به عنوان فرمانده جدید ناحیه مقاومت بسیج بهاباد معرفی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha