• چهارشنبه / ۲۳ آبان ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۸
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1403082316955
  • خبرنگار : 71263

درخواست صنعت نفت آمریکا از ترامپ برای ابطال سیاست‌های اقلیمی بایدن

درخواست صنعت نفت آمریکا از ترامپ برای ابطال سیاست‌های اقلیمی بایدن

صنعت نفت و گاز آمریکا روز سه‌شنبه از رئیس‌جمهور منتخب آمریکا خواست بسیاری از سیاست‌های جو بایدن را که با هدف مبارزه با تغییرات اقلیمی اعلام شده بودند، کنار بگذارد زیرا سیاست‌های مذکور، مشاغل، انتخاب مصرف‌کنندگان و امنیت انرژی را تهدید می‌کند.

به گزارش ایسنا، موسسه امریکن پترولیوم که بزرگترین گروه تجارت نفت و گاز آمریکا است، از دولت آینده ترامپ خواست تا استانداردهای آلایندگی خودرو را که هدف آن، ترغیب صنعت خودرو به سمت تولید بیشتر خودروهای برقی است و توقف مجوزهای تاسیسات صادرات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) را کنار بگذارد و با کنگره برای لغو هزینه انتشار متان مربوط به عملیات حفاری همکاری کند.

این گروه، درخواست‌های مذکور را در یک سند سیاستی که در اختیار رسانه‌ها گذاشت، معرفی کرد.

ترامپ در طول مبارزات انتخاباتی خود، متعهد شد که ده‌ها قانون و سیاست زیست‌محیطی را که حفاری‌های نفت و گاز سخت تلقی می‌کردند، معکوس کند. با وجود مقررات سختگیرانه‌تر در دوران بایدن که به دنبال انتقال اقتصاد آمریکا به منابع انرژی پاک بوده است، صنعت انرژی این کشور بیش از هر زمان دیگری در تاریخ، نفت و گاز تولید کرد.

موسسه امریکن پترولیوم همچنین به دنبال فسخ قوانین کالیفرنیا برای مقابله با انتشار گازهای گلخانه‌ای است که از قوانین فدرال سختگیرانه‌تر است. همچنین از صادرات ال‌ان‌جی، برگزاری مزایده‌های بیشتر برای حفاری نفت و گاز در خلیج مکزیکو و لغو قوانینی که توسعه نفت و گاز در زمین‌های فدرال را محدود کرده، حمایت می‌کند.

این گروه از ترامپ می‌خواهد با تغییراتی در قانون آب پاک و قانون سیاست محیط ‌زیستی ملی، دریافت مجوزهای حفاری را آسان‌تر کند و مشوق‌های مالیاتی را برای زیرساخت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های خارج از کشور اجرا کند.

بر اساس گزارش رویترز، این گروه اولویت‌های سیاست خود را ساعاتی پس از آن رونمایی کرد که دارن وودز، مدیرعامل اکسون موبیل، در نشست اقلیمی COP۲۹ سازمان ملل متحد، اظهار کرد آمریکا نباید همان طور که ترامپ وعده داده است، از توافق اقلیمی پاریس خارج شود. این شرکت در سال ۲۰۱۷ هم قبل از اینکه ترامپ، آمریکا را از این پیمان خارج کند، برای ماندن در آن تلاش کرده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha