• شنبه / ۲۶ آبان ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1403082618752
  • خبرنگار : 71567

راهکارهای جدید جلوگیری از خروج نخبگان تصویب شد/ تایید شکایت ۷ متقاضی جذب

راهکارهای جدید جلوگیری از خروج نخبگان تصویب شد/ تایید شکایت ۷ متقاضی جذب

مصوبه صدور حکم یک ساله حق التدریس با حقوق استادیار پایه یک در صورت اجماع  که دیوان عدالت اداری درخواست اصلاح آن را داشتند برای جلوگیری از خروج نخبگان از کشور و تسریع در جذب هیات علمی تصویب شد.

به گزارش ایسنا، سیصدو چهل و پنجمین جلسه هیئت عالی جذب به ریاست محمدعلی کی‌نژاد و حضور برخی اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی و سایر اعضای هیات عالی جذب در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

پیش از دستور جلسه هیات عالی جذب تعداد ۷ پرونده از متقاضیان ماده ۱۵ که در کمیته رسیدگی به شکایات مورد بررسی قرار گرفته بود، تأیید شدند.

در ابتدای جلسه دکتر کی‌نژاد رئیس هیئت عالی جذب تصریح کرد: مصوبه صدور حکم یک ساله حق التدریس با حقوق استادیار پایه یک در صورت اجماع  که دیوان عدالت اداری درخواست اصلاح آن را داشتند برای جلوگیری از خروج نخبگان از کشور و تسریع در جذب هیئت علمی تصویب شده است.

سپس در خصوص عدم تخصیص ردیف استخدامی به وزارتین و دانشگاه‌های آزاد اسلامی و فرهنگیان و عدم تخصیص ردیف استخدامی مازاد به نخبگان بحث و گفتگو شد.

در ادامه نماینده سازمان امور اداری و استخدامی کشور اظهار کرد: همه مکاتبات ردیف‌های استخدامی فراخوان امسال وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به اتمام رسیده و مجوز مشترک با سازمان برنامه و بودجه در دست اقدام است .

وی اشاره کرد: ردیف‌های استخدامی بلا استفاده از قبل در دانشگاه‌ها باید تعیین تکلیف شود.

در این جلسه مقرر شد: رئیس مرکز جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گزارشی از جذب بنیاد نخبگان در دانشگاه‌ها را به اداره کل امور اداری و استخدامی ارائه بدهند تا ردیف استخدامی  در صورت نیاز به آنها تخصیص یابد.

همچنین جلسه موضوع بررسی مصوبات هیئت مرکزی جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مغایر با سیاست‌های مصوب هیئت عالی جذب مطرح شد و مقرر شد هیئت‌های مرکزی اقدام لازم برای اصلاح یا تصویب به‌عمل آورند.

در ادامه جلسه تعدادی از اعضای هیئت‌های اجرایی جذب و کارگروه‌های صلاحیت عمومی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، آزاد اسلامی استان کرمان، علوم پزشکی همدان، علوم پزشکی شهرکرد، علوم پزشکی اراک، علوم پزشکی مازندران، علوم پزشکی تبریزو علوم پزشکی ایران تأیید صلاحیت شدند.

در این جلسه در خصوص بررسی موضوع جایگزین امتیاز برای اعضای هیئت علمی در دانشگاه‌های فاقد تحصیلات تکمیلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با توجه به آمایش آموزش عالی مشابه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مقرر شد جایگزین ۱۰ امتیاز پایان‌نامه، به طرح پژوهشی و مقاله مستخرج از آن امتیاز داده شود اما در فرم توانایی علمی در قسمت پژوهشی از امتیازدهی مجدد به آن خودداری شود.

در پایان جلسه در خصوص بررسی موضوع جایابی اعضای هیئت علمی دانشگاه پیام نور در رشته‌های علوم انسانی و علوم پایه گقتگو و مقرر شد در موضوع جایابی این اعضای هیئت علمی آمایش آموزش عالی رشته‌های غیر علوم پایه و علوم انسانی توسط هیئت مرکزی اقدام شود و عدم اعلام نیاز این دانشگاه در فراخوان‌ها مأموریت علوم انسانی و علوم پایه مد نظر قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۸-۲۶ ۱۳:۲۳

آیا نخبگان فقط در دانشگاههای دولتی هستند ??

avatar
۱۴۰۳-۰۸-۲۶ ۱۵:۲۴

هر کسی حق دارد برای زندگی بهتر - آسایش - آرامش تمامی سعی و تلاش خود را بکند ، یکی از این راهکارها مهاجرت است ! انسان آزاده آفریده شده و حق دارد آزاد زندگی کند .

avatar
دیروز ۱۵:۲۴

فقط سهمیه های کنکور را حذف کنید همه چیز درست میشه