همایون عمودی زاده در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس ماده ۲۶ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، مجوزهایی را برای موسسات بخش غیردولتی صادر کردیم.
وی افزود: مجوزهایی که برای مراکز غیردولتی و موسسات و سمنها صادر میشود در راستای برنامهها و فعالیتهای سازمان بهزیستی است که به طور ۱۰۰ درصد از طریق این مراکز و موسسات بخش غیردولتی کارها انجام میشود و عمده این فعالیتها در زمینه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی نظیر اعتیاد، طلاق، خودکشی، یا کمک به نگهداری و آموزش مراکز توانبخشی است.
مدیرکل بهزیستی لرستان با بیان اینکه معتقدیم بسیاری از مسائل و مشکلات و آسیبهای اجتماعی در جامعه ناشی از عدم آموزش است، بیان کرد: بر این اساس آموزش مهارتهای زندگی شامل همدلی، ارتباط موثر، روابط بین فردی، مقابله با اضطراب، مدیریت هیجان و حل مسئله به صورت برنامهریزی شده توسط سازمان بهزیستی در حال انجام است.
عمودی زاده اضافه کرد: ۱۰۵ مرکز مثبت زندگی در محلات استان فعال هستند، یعنی در هر محله یک بهزیستی کوچک برای ارائه تمام خدمات ایجاد شده است.
وی گفت: همه اعتبارات بخش دولتی از طریق همین موسسات غیردولتی هزینه میشوند، چرا که بخش غیردولتی ضریب اعتماد و نفوذ بیشتری در بین مردم دارد.
مدیرکل بهزیستی لرستان تصریح کرد: تمام فعالیتهای این سازمان از طریق تشکلهای مردم نهاد به جز فعالیتهایی که جنبه حاکمیتی دارند مانند نگهداری از کودکان شیرخوار، آسیبدیدگان اجتماعی، زنان در معرض آسیب و دختران فراری انجام میشود.
عمودی زاده با بیان اینکه تمام خدمات بهزیستی از صفر تا ۱۰۰ توسط مراکز مثبت زندگی انجام میشود، گفت: هماکنون ۷۴ مرکز توانبخشی در استان فعالیت دارند؛ هفت مرکز حوزه اجتماعی و ۱۱۴ مرکز و موسسات پیشگیری از آسیبهای اجتماعی طرف قرارداد سازمان بهزیستی هستند به آنها مجوز داده شده است.
انتهای پیام
نظرات