• چهارشنبه / ۲۸ آذر ۱۴۰۳ / ۲۳:۰۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403092820871
  • خبرنگار : 50663

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری:

موقوفات به سمت علم و فناوری جدید می‌رود

موقوفات به سمت علم و فناوری جدید می‌رود

ایسنا/خراسان رضوی معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: سازمان اوقاف امروز به دنبال این است که موضوع موقوفات را به سمت علم و فناوری جدید ببرد.

مهدی پندار امروز ۲۸ آذر ماه در مراسم بزرگداشت بیستمین سالگرد تاسیس بنیاد دانشگاهی فردوسی که در محل هتل پردیسان مشهد برگزار شد، اظهار کرد: مشهد یکی از شهرهای بزرگ کشور است که موقوفات گسترده‌ای دارد و از گذشته موقوفات زیادی به حوزه علم و فناوری اختصاص یافته است و امروز، سازمان اوقاف به دنبال این است که موضوع موقوفات را به سمت علم و فناوری جدید ببرد.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار کرد: امروز آموزش عالی کشور نیازمند مباحث خیر است، در حوزه ساخت خوابگاه متاهلین و مجردین با مشکلات جدی مواجه هستیم و عزم جدی وزیر علوم، راه‌اندازی خوابگاه متاهلین و مسکن دانشگاهیان است. هدف این است که بتوانیم مشکل مسکن اساتیدی که وارد آموزش عالی می‌شوند را رفع کنیم و به نحوی ماندگاری اساتید در دانشگاه را زیاد کنیم.

پندار گفت: مهاجرت نخبگان جدی است و باید بتوانیم به هر طریق ماندگاری ایجاد کنیم. ۹۰ هزار نفر دانشجو متاهل در تحصیلات تکمیلی روزانه مشغول به تحصیل هستند و قصد داریم در ۴ سال به میزان ۳۰ درصد خوابگاه متاهلین ایجاد کنیم که تقریبا معادل ۲۷ هزار خوابگاه متاهلین می‌شود و برای این مورد حدود ۶۵ متر فضا مورد نیاز دارد و بار مالی آن نیز ۴۰ هزار میلیارد تومان است. در حال حاضر، ساخت ۵۰۰۰ خوابگاه شروع شده است و تعداد ۴۰۰ خوابگاه را تحویل دادیم و ردیف بودجه آن ۵۰۰ میلیارد تومان است.

وی بیان کرد: قریب ۷۰ درصد خوابگاه با همت خیرین ساخته شده است. همچنین چهار طرح متمرکز ۵۰ درصدی در وزارت علوم داریم که قرار است خیرین آن را شروع و تا ۵۰ درصد آن را تامین کنند و ادامه کار با وزارت علوم باشد.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: قانون مولدسازی و آیین‌نامه مربوط با دارایی آن موجود است تا مولدسازی در دانشگاه را آغاز کند و در این رابطه نیاز داریم تا موضوع خیرین به صورت جدی در دانشگاه پیگیری شود. تجهیزات مورد استفاده دانشگاه از فرسودگی زیادی برخوردار است و به کار دانشگاه نمی‌آید. اگر قرار است در هوش مصنوعی حضور داشته باشیم و جزو کشورهای برتر باشیم نیاز به سرمایه‌گذاری در این حوزه جدی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha