اکبر طیبی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اجرای ۹۰ درصدی الگوی کشت در استان زنجان، اظهار کرد: طرح الگوی کشت با طی سه سال گذشته به طور عمده با موفقیت اجرا شده است. این طرح با هدف افزایش بهرهوری آب و استفاده بهینه از منابع است.
وی اضافه کرد: الگوی کشت از جمله مسائل مهم در برنامهریزی بخش کشاورزی کشور است که عوامل زیادی نظیر عوامل طبیعی (اقلیم، منابع آب و خاک و ...) عوامل زیست محیطی، اجتماعی، اقتصادی و سایر موارد در آن موثر هستند.
معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به تاریخچه تهیه و تدوین الگوی کشت در کشور، بیان کرد: نهایتاً در قالب قانون بودجه ۱۴۰۱ و با هدف تعیین الگوی کشت مناسب طبق اصول بیان شده در بالا جهت اجرا ابلاغ شد.
او بیان کرد: کشت گندم در استان افزایش یافته است، چراکه این موضوع به واسطه سیاستهای تشویقی و تضمین خرید توسط دولت تحقق یافته است. البته موفقیت الگوی کشت به همکاری دستگاههای مختلف وابسته است.
طیبی با اشاره به محصول استراتژیک گندم به دلیل سیاستهای حمایتی و قیمتگذاری مناسب و اجرای طرحهای اعم جهش در دیمزارها، خاطرنشان کرد: در الگوی کشت محصولات مورد نیاز کشور اولویتبندی شدهاند، تامین امنیت غذایی مهمترین پیامد رعایت الگوی کشت است.
انتهای پیام
نظرات