• چهارشنبه / ۷ آبان ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۳
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404080704175
  • خبرنگار : 50163

‌فرماندار:

خدابنده کمبود پرستار دارد

خدابنده کمبود پرستار دارد
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان فرماندار خدابنده گفت: این شهرستان با مشکل کمبود پرستار دست و پنجه نرم می‌کند.

 سیدمحمداسماعیل اعلایی چهارشنبه ۷ آبان در مراسم بزرگداشت روز پرستار در خدابنده، با اشاره به جایگاه و ارزش والای حرفه پرستاری، تلاش‌ها و فداکاری‌های کادر درمان را مورد تقدیر قرار داد و پرستاران را فرشتگانی دانست که بی‌ادعا در خدمت بیماران هستند.

 وی با مقایسه شرایط مراجعه‌کنندگان ادارات مختلف با بیماران در مراکز درمانی، گفت: پرستاران برخلاف مراجعات معمولی، با دردهای عمیق‌تر و احساسات شدیدتر بیماران مواجه هستند و باید ناملایمات این وضعیت را با صبر و مهربانی تحمل کنند.

اعلایی همچنین نقش پرستاران را در نظام سلامت مشابه نقش مادر در خانواده دانست و افزود: پرستاران بی‌ادعا، صبور و فداکارانه خدمت می‌کنند و در حالی که با کمبود نیروی انسانی مواجه هستند، همچنان با عشق و تعهد وظایف خود را انجام می‌دهند.

فرماندار شهرستان خدابنده با اشاره به مشکلات و سختی‌های کار پرستاران اظهار کرد: با وجود کمبود حدود هزار نفر پرستار در شهرستان، آنان با ایثار و مسئولیت‌پذیری بالا، رضایت بیماران را جلب می‌کنند. بنا بر اعلام رئیس سازمان نظام پرستاری، حجم کار پرستاران چندین برابر شرایط عادی است که نشان‌دهنده تلاش بی‌وقفه آنان است.

در ادامه این مراسم نیز امام جمعه قیدار با اشاره به مقام والای حضرت زینب (س)، گفت: حضرت زینب (س) نماد صبر، ایثار و انجام تکلیف الهی در سخت‌ترین شرایط است و پرستاران امروز نیز با تأسی از این بانوی بزرگ اسلام، در خط مقدم خدمت به انسان‌ها قرار دارند.

سیدعلی موسوی با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر نامگذاری روز پرستار به عنوان روز ملائکه رحمت، افزود: این تعبیر نشان‌دهنده عظمت، ارزش و قداست حرفه پرستاری در فرهنگ اسلامی است.

او در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اهمیت نعمت سلامتی در آموزه‌های دینی‌ اظهار کرد: پرستاران با علم، مهارت و روحیه ایثارگرانه خود نقشی اساسی در پیشگیری، درمان و مراقبت از بیماران ایفا می‌کنند و این خدمت در حقیقت پاسداشت بزرگ‌ترین نعمت الهی یعنی حیات است.

وی ضمن اشاره به جایگاه اجتماعی و معنوی پرستاران، از مسئولان خواست تا با حمایت مؤثر از این قشر خدوم، زمینه بهبود شرایط کاری و رفع مشکلات معیشتی آنان را فراهم کنند.

امام جمعه قیدار همچنین بر ضرورت توجه جدی به موضوع تعرفه‌ها و مطالبات صنفی پرستاران تأکید کرد و گفت: ارتقای جایگاه پرستاران، ارتقای سلامت جامعه را در پی خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha