• یکشنبه / ۳۰ دی ۱۴۰۳ / ۱۴:۴۰
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1403103021779
  • خبرنگار : 71649

مخالفت اعضای شورای شهر با تخصیص بودجه به مناطق شهرداری تهران برای بهسازی بهشت زهرا

مخالفت اعضای شورای شهر با تخصیص بودجه به مناطق شهرداری تهران برای بهسازی بهشت زهرا

اعضای شورای شهر با تخصیص بودجه به مناطق برای بهسازی بهشت زهرا (س) مخالفت کردند و معتقد بودند معاونت خدمات شهری شهرداری نباید بدون دریافت مجوز، بهسازی بهشت زهرا را به شهرداری مناطق واگذار می‌کرد.

به گزارش ایسنا، داوود گودرزی معاون خدمات شهری شهرداری تهران در جلسه امروز شورای شهر که متمم در واکنش به تذکر تشکری هاشمی و برخی دیگر از اعضای شورای شهر تهران پیرامون حضور مناطق در بهسازی بهشت زهرا(س)، اظهار کرد: در طول سال‌های گذشته چه برای قطعه‌ گزار شهدا با بیش از ۳۰ هزار شهید و چه برای بخش اموات حق مطلب ادا نشده و رسیدگی صورت نگرفته و به حداقل‌ها اکتفا شده است. آخر هفته‌ها هزاران نفر از شهروندان به بهشت زهرا می‌روند و ما موظف هستیم امکانات را فراهم کنیم و حداقل کار ما این است که سنگ جلوی پای مردم را برداریم. اصلا بحث یکسان سازی نیست و بحث بهسازی است و نمونه‌اش در قطعه ۵۰ گلزار شهدا مشخص است.

وی ادامه داد: ما می‌خواستیم تا پایان این دوره این بهسازی را به سرانجام برسانیم و به همین دلیل بین مناطق تقسیم کردیم. ۸ منطقه درگیر بهسازی هستند و چند منطقه دیگر هم بخشی از کار را به عهده دارند.سازمان زیباسازی، خدمات شهری و حمل و نقل هم درگیر این بهسازی هستند و قرار است همه در کنار هم پروژه را پیش ببریم. هر قطعه‌ای به یک منطقه داده شده و کار در یک قطعه که به منطقه ۲۱ داده شده هم شروع شده است. این اقدام در راستای تدبیری بود که زمان را بخریم و در یک اقدام مشترک کار را به نتیجه برسانیم.

محمد آخوندی، رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران در این خصوص عنوان کرد: شهرداری نمی‌توانست بدون دریافت مجوز از شورای شهر کار را شروع کند؛ اما به دلیل اینکه سازمان بهشت زهرا توان اجرایی نداشت، کار را به مناطق داد. با این حال این برنامه ریزی مشکل حسابداری دارد و می‌خواهند بحث بهسازی را در متمم قرار دهند. ما هم می‌توانیم این بودجه را رد کنیم و هم این‌که مساعدت‌های لازم را انجام دهیم و مشکل را رفع کنیم.

کاشانی در ادامه اضافه کرد: بهشت زهرا با توجه به این بهسازی تبدیل به یک کارگاه عمرانی بزرگ شده است و نمی‌شود جلوی این بهسازی را گرفت.

ناصر امانی همچنین گفت: طبق قانون هرگونه ساخت و ساز در قطعه شهدا باید با مجوز و تأییدیه بنیاد شهید صورت بگیرد. من این موضوع را پیگیری کردم و متوجه شدم بنیاد شهید از این پروژه بی اطلاع است.

داود گودرزی معاون شهردار تهران در پاسخ به سخنان ناصر امانی بیان کرد: چیزی که روی آن اصرار داریم مرمت و بهسازی معابر کنار قبور است. مدل آن چیزی که در قطعه ۵۰ درست شده است. هر چیزی غیر از بهسازی معابر را حذف کنید و من از این بابت از همه عذرخواهی می‌کنم؛ البته باید بگوییم یک حسینیه هم در کنار قطعه ۵۰ ساخته شده است که شهروندان در آن حسینیه حضور پیدا می‌کنند و واقعا ساخت و ساز این چنینی بسیار کمک می‌کند. بهسازی باید در بودجه سال قرار داده می‌شد و این کار انجام نشده است؛ اما امروز آمدیم که اجازه بگیریم این بودجه را در متمم لحاظ کنیم.

در ادامه مجید باقری معاون منابع انسانی شهرداری نیز بیان کرد: مناقصات انجام شده و پیمانکار مشخص شده اما صورت وضعیت نشده و هزینه‌ای انجام نشده و هیچ تخلفی صورت نگرفته است. برنامه ما این است که بهشت زهرا برای آرامش خانواده شهدا بهسازی شود.

بنابراین گزارش پس از بیان نظرات اعضای شورای شهر تهران در پایان تخصیص بودجه برای اجرای بهسازی بهشت زهرا(س) توسط مناطق پس از مخالفت ۱۲ عضو شورای شهر رد شد؛ اما تصمیم نهایی در خصوص چگونگی تخصیص بودجه به کمیسیون مربوطه و ادامه جلسه موکول شد.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha