شاهین مظفری در گفتوگو با ایسنا درباره آموزشهای ایمنی به دانشگاهیان تأکید کرد: در دانشگاهها قانونی وجود دارد که موظف هستند چند واحد درسی در حوزه مدیریت بحران را به دانشگاهیان آموزش دهند و دانشگاه علوم پزشکی این کار را شروع کرده است؛ اما از سوی سایر دانشگاههای دیگر به این قانون آموزشی کم توجهی شده است. دانشگاهها باید به این موضوع بیشتر توجه کنند. اگر نیاز به مربی و استاد داشته باشند، ما میتوانیم در این موضوع به آنها کمک کنیم تا این آموزشها اتفاق بیوفتد.
وی اعلام آمادگی کرد: چنانچه دانشگاهی علاقهمند باشد که این آموزشها را از حوزه مدیریت بحران ببینند، اگر یک جمع ۳۰الی ۴۰ نفر هم از دانشجویان، پرسنل دانشگاه و خانوادههای آنها را دور هم جمع کنند، ما آماده هستیم که ارائه خدمات بدهیم.
مظفری با بیان اینکه در معاونت آموزش، بازیابی و مشارکت اجتماعی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، دو بُعد آموزش تخصصی و همگانی داریم، بیان کرد: در موضوع بازتوانی، قسمت انتهای چرخه بحران، موضاعات بازتوانی روحی، جسمی، مددکار و روانشناس و در حوزه مشارکت نیز، همراهی مردم و مشارکت اجتماعی در هنگام وقوع بحران با حوزه ماست. این آموزشها، هم به مردم و هم به پرسنل سازمانها، شهرداریها و دستگاههای همکار ارائه میشود.
وی درباره پویش آموزش همگانی شهر آماده نیز گفت: ما مدت زمان دو سال است که پویشی به صورت مشترک بین سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، جمعیت هلالاحمر و مجموعه سازمان آتشنشانی، در قالب پویش آموزش همگانی «شهر آماده» را شروع کردیم.
معاون سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران در ادامه خاطرنشان کرد: در سال اول نزدیک به ۳۶۰ هزار نفر و امسال حدود ۱۵ هزار نفر را هدف قرار دادیم و امیدواریم سال سوم، این آموزشها به یک میلیون نفر برسد. در حقیقت هدف ما این است که تعداد نفرات آموزش دیده به دو میلیون نفر برسد. هدف ما این است که هر خانواده یک فرد آموزش دیده درون خودش داشته باشد که بتواند این آموزشها را به دیگر اعضای خانواده خود هم منتقل کند.
وی تصریح کرد: آموزشها در زمینههای اطفای حریق، کمکهای اولیه، آمادگی در برابر مخاطرات (مثل، پناهگیری، چینش لوازم منزل و...) است. در این پویش مشترک، آموزشها به صورت رایگان در محلات، پایگاههای بحران و مدارس ارائه میشود و هر کجا که شهروندان علاقهمند باشند و بتوانند تعداد ۳۰ نفر را دور هم جمع کنند و اطلاع بدهند، ما برای آنها مربی اعزام خواهیم کرد.
مظفری در پاسخ به این سوال که برای ایام عید چه برنامههای آموزشی در نظر گرفته شده است؟ نیز افزود: ما برای آموزش خیلی زمان بندی قائل نیستیم و به صورت مقطعی به آن نگاه نمیکنیم. از هر فرصتی برای ارائه آموزشها استفاده میکنیم. در فضای مجازی، رادیو، تلویزیون و... آموزشها را داریم. در ایام عید، بیشتر به روی بارش باران و سیل که خطر ساز میشوند تمرکز داریم و سعی میکنیم آموزشها را گسترش بدهیم.
انتهای پیام
نظرات