به گزارش ایسنا، حسین افشین با ابراز خرسندی از ورود فناوریهای روز صنعت سینما در آثار به نمایش درآمده در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، بیان کرد: فناوری هوش مصنوعی در سالهای اخیر با روند خیرهکنندهای در تمام جنبههای زندگی و صنعت نفوذ پیدا کرده است. این فناوری آیندهساز به زودی مسیر جدیدی را در حوزههای مختلف در جوامع پیشرفته فراهم خواهد کرد. در کشور ما نیز تاکنون اقدامات بسیار خوب و درخشانی با کمک متخصصان این حوزه رقم خورده است که امیدواریم با ایجاد زیرساختهای مورد نیاز و حمایتهای لازم در هموار کردن این مسیر و توسعه هرچه بیشتر دانش و کاربرد هوش مصنوعی در کشور، نقش خود را ایفا کنیم.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور با اشاره به برخی از آثار جشنواره امسال تصریح کرد: هوش مصنوعی و واقعیت افزوده این روزها به ابزاری جدایی ناپذیر از صنعت سینمای روز دنیا تبدیل شدهاند و این مایه مباهات است که در جشنواره فیلم فجر چهل و سوم شاهد اکران آثاری بودیم که با کمک این فناوری فصل جدیدی را در تولید آثار سینمایی رقم زدهاند. این جهش فناورانه در سینمای کشور باید به جریانی متداوم و پیشرو تبدیل شود تا از این پس شاهد تولید آثاری ارزشمند به کمک این فناوری تحول آفرین باشیم.
افشین در ادامه خاطرنشان کرد: ما در معاونت علمی و فناوری به عنوان نهاد متولی هوش مصنوعی بر خود میدانیم که از این جریان نوظهور در صنعت سینما حمایت کنیم و همانگونه که بر اساس رسالت خود در توسعه زیستبوم نرم و خلاق با شرکت در بخش «تجلی اراده ملی» این دوره از جشنواره، تلاش کردیم تا حامی آثار برگزیده باشیم، در نظر داریم تا گرنت ویژهای را برای استفاده از فناوری هوش مصنوعی در آثار منتخب به نمایش درآمده در بخش سودای سیمرغ جشنواره فجر اهدا نماییم.
به گفته معاون علمی و فناوری رئیسجمهور، پس از بررسیهای تخصصی صورت گرفته بر آثار به نمایش درآمده در بخش سودای سیمرغ چهل و سومین جشنواره فجر، جایزه ویژه فناوری معاونت علمی برای استفاده از فناوری هوش مصنوعی و واقعیت افزوده به گروههای هوشمصنوعی در دو فیلم «موسی کلیمالله» و «صیاد» تعلق گرفت.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، این جوایز ویژه به زودی طی مراسمی در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان به تیمهای هوش مصنوعی دو اثر برگزیده اعطا خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات