• سه‌شنبه / ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۴:۱۶
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 1403112317432
  • منبع : مطبوعات

این صدا خواب را برایتان کابوس می‌کند

این صدا خواب را برایتان کابوس می‌کند

این بیماری اغلب به شکل‌های مختلف مثل صدای زنگ، خش‌خش، زمزمه، غرش، همهمه، تق‌تق، صدای سوت‌مانند و صدای تپش قلب صدای زنگ به صورت نازک و ضعیف شناخته شده است.

به گزارش ایسنا، «اطلاعات آنلاین»به نقل از نیویورک پست نوشت، وزوز گوش (tinnitus) بیماری شایع این روزهای اکثر مردم کشورها به خاطر زیاد شدن ابزارهای تکنولوژی است و معمولاً آزاردهنده نیست ولی در مواردی هم منجر به مشکلات جدی شنوایی می‌شود.

این بیماری در حال حاضر بیش از ۵۰ میلیون آمریکایی را تحت تاثیر قرار داده و ۲۰ میلیون مورد مزمن گزارش شده است.

این بیماری اغلب به شکل‌های مختلف مثل صدای زنگ، خش‌خش، زمزمه، غرش، همهمه، تق‌تق، صدای سوت‌مانند و صدای تپش قلب صدای زنگ به صورت نازک و ضعیف شناخته شده و عوامل بسیاری در ایجاد آن دخیل هستند که طبق گفته انجمن تخصصی این بیماری در آمریکا مهمترین عوامل آن به قرار زیر هستند:

گوش کردن به موسیقی با صدای بلند

برای هر چیزی که واقعاً بلند است، باید از شنوایی خود محافظت کنید. البته این بدان معنا نیست که کنسرت نروید. به هیچ صدای بلندی نباید عادت کنید. اگر صداهای بلند دیگر شما را آزار نمی دهد، احتمالاً نشانه این است که بخشی از شنوایی شما قبلاً آسیب دیده است.

مواد اعتیاد آور و رژیم غذایی بد

گوش های شما فقط به کنترل صدا وابسته نیستند، بلکه به آنچه در داخل بدن شما می گذرد نیز متکی هستند. در واقع، رژیم غذایی شما نقش بزرگی در سلامت کلی سیستم گردش خون شما ایفا می کند که مستقیما بر شنوایی شما تاثیر می‌گذارد.

نوشیدن الکل می تواند منجر به کم آبی بدن، افزایش فشار خون و اختلال در تعادل مایعات در گوش داخلی شود که همه اینها می تواند باعث سرگیجه و بدتر شدن علائم وزوز گوش شود.

سیگار کشیدن یکی دیگر از مقصران اصلی است. اگرچه محققان علت دقیق آن را مشخص نکرده‌اند، اما گمان می‌رود که نیکوتین و مونوکسید کربن موجود در سیگار باعث کاهش سطح اکسیژن در خون، انقباض عروق خونی و کاهش گردش خون در گوش داخلی می‌شود که شنوایی شما را در معرض خطر قرار می‌دهد.

عدم خواب کافی

وزوز گوش می تواند خوابیدن را به یک کابوس تبدیل کند، اما استراحت نکردن کافی فقط زنگ را بدتر می‌کند.

در سال ۲۰۲۲، محققان دانشگاه آکسفورد دریافتند که کمبود خواب مغز شما را در وضعیت فعالیت شدید قرار می‌دهد و آن را نسبت به سیگنال‌هایی که در گوش شما زنگ می‌زند حساس‌تر می‌کند.

داشتن زندگی بی تحرک

تحقیقات نشان می‌دهد که فعالیت بدنی نه تنها گردش خون را بهبود می‌بخشد، بلکه استرس و اضطراب را نیز کاهش می‌دهد، که هر دو می‌توانند باعث تشدید وزوز گوش شوند.

*بازنشر مطالب دیگر رسانه‌ها در ایسنا به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان می‌باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha