• یکشنبه / ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403112820500
  • خبرنگار : 50471

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان نهاوند خبر داد:

نبود بازار فروش و بانک‌ها، عامل تعطیلی واحدهای تولیدی در شهرک صنعتی نهاوند

نبود بازار فروش و بانک‌ها، عامل تعطیلی واحدهای تولیدی در شهرک صنعتی نهاوند

ایسنا/همدان رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان نهاوند گفت: شهرستان نهاوند دارای ۷۳ واحد صنعتی است که از این تعداد ۵۱ واحد فعال و ۲۲واحد تعطیل هستند.

نقی کاکاوند در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه بخشی از واحدهای صنعتی شهرستان نهاوند در داخل شهرک صنعتی و تعدادی نیز در بیرون شهرک مستقر هستند، اظهار کرد: در شهرک صنعتی نهاوند ۱۶ واحد دارای پروانه بهره‌برداری وجود دارد که از این واحدها ۹ واحد فعال و بقیه غیرفعال هستند.

شهرک صنعتی نهاوند ۵۰ هکتار مساحت دارد و واحدهای تولیدی این شرکت شامل صنایع سلولزی، صنایع الیاف پوشش، صنایع لاستیک و پلاستیک و سبدسازی، تولیدات آب اسید و آب باطری، واحدهای بازیافت، اسلکت فلزی و صنایع مبل‌سازی، وایر اتومبیل، درب و پنجره upvc، پوشش دیواری، لوله آبیاری و لوله درزدار فلزی و... است.

کاکاوند با بیان اینکه نبود سرمایه در گردش مهمترین مشکل این واحدهای تولیدی در شهرستان است، افزود: نبود سرمایه در گردش، سود بالای تسهیلات بانکی، نبود بازار فروش محصولات و همراهی نکردن بانک‌ها علت تعطیلی و ورشکستگی واحدهای تولیدی در شهرک صنعتی نهاوند است.

وی ادامه داد: برای رفع مشکلات این واحدهای تولیدی تاکنون جلسات متعددی در قرارگاه صنعتی خاتم‌الانبیاء شهرستان برگزار شده و مشکلات این واحدها در حال پیگیری است و مصوبات به مدیران شهرستانی و استانی اعلام می‌شود و باید برای حل این مشکلات زمان‌بندی اعلام شود که نتیجه بگیریم.

رئیس اداره صمت نهاوند، یادآور شد: قطعی برق هم آسیب و ضررهای قابل توجهی به حوزه تولید و کشاورزی در شهرستان وارد کرده است و به گفته صاحبان صنایع و تولیدکنندگان نبود برق سفارشات و کار تولیدکنندگان را تعطیل کرده است.

کاکاوند با بیان اینکه همچنین ۳۰ واحد در این شهرک نیز از ابتدای تأسیس جواز گرفته‌اند که در همان مرحله نخست باقیمانده و به دلایل مختلفی فعالیتی آغاز نکرده‌اند و سال‌هاست بلاتکلیف هستند، اضافه کرد: در همین راستا پروسه باز پس‌گیری و تعیین‌تکلیف این زمین‌ها باید انجام شد و دو یا سه مورد با اجرای مراحل قانونی عملی شده‌ است.

رئیس اداره صمت نهاوند در ادامه با اشاره به فعال شدن شهرک صنعتی شماره ۲ نهاوند نیز گفت: بحث راه‌اندازی شهرک صنعتی شماره ۲ شهرستان که تأکید بسیاری بر فعالیت آن به‌عنوان پشتوانه و تعطیل نشدن تولید در شهرستان با توجه به حجم انبوه ظرفیت و داشته‌های شهرستان می‌شو در مراحل فعال شدن قرار دارد.

کاکاوند تاکید کرد: بر اساس مصوبه نشست اخیر شرکت شهرک‌ها با نماینده و مسئولان شهرستان، این شهرک با متراژهای کمتری در حدود ۲۰۰ تا ۴۰۰ متری به واحدهای تولیدی صنفی کوچک‌تر و زودبازده موافقت و بلوک‌بندی شده‌ است که در حال حاضر به ۴۸ واحد ۲۰۰ متری مبل و منبت واگذار شده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha