• یکشنبه / ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۵۳
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 1403112820537
  • منبع : پایگاه‌های خبری

پیش‌بینی آخرالزمانی که چندان با آن فاصله نداریم

پیش‌بینی آخرالزمانی که چندان با آن فاصله نداریم

با تاریخی که نیوتن برای پایان جهان پیش‌بینی کرده است، فاصله زیادی نداریم.

به گزارش ایسنا، به نقل از دیجیاتو، «سر آیزاک نیوتن»، دانشمند مشهور انگلیسی که او را به‌خاطر کشف جاذبه زمین می‌شناسیم، در نامه‌ای که قدمت آن به بیش از ۳۰۰ سال پیش می‌رسد، زمان پایان جهان را پیش‌بینی کرده است. به اعتقاد او جهان سال ۲۰۶۰ به پایان می‌رسد.

براساس گزارش Independent، سر آیزاک نیوتن در نامه‌ای که سال ۱۷۰۴ نوشته، پیش‌بینی کرده جهان سال ۲۰۶۰ پایان می‌یابد. اگرچه نیوتن را با اکتشافات علمی‌اش می‌شناسیم، او الهی‌دان نیز بود؛ پیش‌بینی‌اش از تاریخ پایان جهان نیز بر تفسیری پروتستانی از کتاب مقدس مسیحیان استوار است.

پیش‌بینی تاریخ پایان جهان توسط آیزاک نیوتن

سر آیزاک نیوتن سال پایان جهان را با استفاده از ریاضیات و بررسی کتاب مقدس محاسبه کرده و نتیجه پژوهش‌هایش نیز اواسط قرن بیست‌ویکم را نشان می‌دهد. در کتاب دانیال (در عهد عتیق) و مکاشفه یوحنا (در عهد جدید) روزهای ۱۲۶۰، ۱۲۹۰ و ۲۳۰۰ ذکر شده‌اند که نشان‌دهنده پایان و آغاز برخی لحظات مهم آخرالزمانی هستند اما نیوتن این روزها را به سال تعبیر کرده. به‌طورکلی، در تفسیر اعداد کتاب مقدس اغلب یک روز را یک سال در نظر می‌گیرند.

نامه آیزاک نیوتون

به‌زعم نیوتن، دوره‌های زمانی که در کتاب مقدس (به‌ویژه ۱۲۶۰) ذکر شده، نشانه بازه زمانی متروک‌ شدن کلیساها و ظهور ادیان تثلیثی «فاسد» بود. این لقب را عمدتاً کاتولیک‌ها به برخی پروتستان‌ها می‌دادند و آن را صرفاً فرقه می‌دیدند. نیوتن با بررسی کتاب‌های تاریخی، به سال ۸۰۰ پس از میلاد رسید؛ سالی که امپراتوری مقدس روم تأسیس شد. سال ۸۰۰ بعد از میلاد به اضافه ۱۲۶۰ می‌شود ۲۰۶۰؛ سالی که با جنگ خیر و شر جهان به پایان می‌رسد.

در مکاشفه یوحنا، پیشگویی شده بین نیروهای خیر (به رهبری خدا) با نیروهای شر (به رهبری پادشاهان زمین) جنگی رخ می‌دهد. کتاب مقدس می‌گوید این نبرد پایان جهان خواهد بود و دوره جدیدی از صلح آغاز می‌شود که خدا آن را به ارمغان می‌آورد.

«استفان اسنوبلن» (Stephen D. Snobelen)، استاد تاریخ دانشگاه کینگز کالج، می‌گوید نیوتن برای پیش‌بینی‌اش از محاسابات پیچیده‌ای مانند حساب دیفرانسیل و انتگرال که خودش اختراع کرده، استفاده نکرده، بلکه محاسبات ساده‌ای به‌ کار برده که کودکان هم می‌توانند انجام دهند. همچنین به گفته اسنوبلن، نیوتن سال ۲۰۶۰ را بیشتر شبیه شروعی جدید می‌دانست تا پایان مطلق جهان.

*بازنشر مطالب دیگر رسانه‌ها در ایسنا به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان می‌باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha