• پنجشنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۵:۴۹
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1403120201291
  • خبرنگار : 71616

امکان تقسیط حقوق دولتی معادن مجدد برقرار شد

امکان تقسیط حقوق دولتی معادن مجدد برقرار شد

در حالی چند روز پیش، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران نسبت به موضوع اخذ برداشته شدن امکان تقسیط حقوق دولتی معادن ابزار گلایه کرده و خواستار رفع این موضوع شده بود، امروز از برقراری مجدد این امکان خبر داد

به گزارش ایسنا، چند روز پیش در جشنواره «تولید ملی، افتخار ملی»، سید عبدالوهاب سهل آبادی- رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران-  یکی از مشکلات و معضلات فعلی بخش معدن کشور را عدم امکان تقسیط حقوق دولتی معادن عنوان کرد و خطاب به مسئولان وزارت صمت و مقامات قضایی حاضر در این جشنواره، خواستار پیگیری موضوع و برقراری مجدد این امکان شد.

حال پس از گذشت چند، امروز (پنجشنبه)  این مقام صنعتی (رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران) از برقراری مجدد است امکان با پیگیری‌های انجام‌شده، خبر داد.

به گفته سهل‌آبادی،پس از بررسی و رایزنی‌های متعدد خانه صنعت، معدن و تجارت ایران موفق شد این محدودیت را برطرف کرده و شرایط را به وضعیت سابق بازگرداند.

بر این اساس، بهره‌برداران معادن می‌توانند همچنان حقوق دولتی خود را به‌صورت اقساط پرداخت کنند.

این اقدام در راستای حمایت از بخش معدن و تسهیل فعالیت‌های معدنی صورت گرفته است و انتظار می‌رود تأثیر مثبتی بر فعالان این حوزه داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha