علی مختاری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: در سال ۱۳۷۹ سازمان بسیج سازندگی به فرمان مقام معظم رهبری تاسیس شد که گام مهمی در راستای محرومیتزدایی و تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی در کشور بود.
وی تصریح کرد: در سالجاری سپاه ناحیه نهاوند با تمرکز بر طرحهای اقتصاد مقاومتی توانسته است گامهای مهمی در راستای اشتغالزایی و رفع محرومیت بردارد که این اقدامات شامل اعطای وامهای قرضالحسنه، ایجاد کارگاههای تولیدی و تعاونیهای اشتغالزایی بوده است.
مختاری ادامه داد: در همین راستا امسال افزونبر ۲۱میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه با سود هفت درصد را به ۱۸۲ نفر از واجدین شرایط در بخشهای مختلف اقتصادی از جمله پرورش قارچ، پرورش دام، پرورش مرغ بومی و شترمرغ، پرورش زنبور عسل، کشت گیاهان دارویی، قالیبافی، خیاطی، گلخانهداری، شیرینیپزی، مبل و منبت، تأسیس مهدکودک قرآنی، طرحهای دانشبنیان و چرمدوزی پرداخت کرده است.
مختاری به سایر اقدامات انجامشده توسط بسیج سازندگی در سالجاری اشاره کرد و افزود: ایجاد و راهاندازی هشت صندوق قرضالحسنه برای ۱۷۰ نفر، راهاندازی دو تعاونی مردمیار برای اشتغال و حمایت از ۶۰۰ نفر، ایجاد دو کارگاه گوهرتراشی با اشتغالزایی برای ۱۶ نفر، راهاندازی ۴۵ کارگاه صنایع دستی خرد با ایجاد اشتغال برای ۴۵۰ نفر، ایجاد دو کارگاه تولید میوه خشک و صنایع تبدیلی که برای ۳۷ نفر فرصت شغلی فراهم کرده از جمله این اقدامات است.
فرمانده سپاه ناحیه نهاوند یادآور شد: یکی از مأموریتهای اصلی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حوزه خدماترسانی به جامعه، محرومیتزدایی و اشتغالآفرینی است که با محوریت بسیج سازندگی انجام میشود.
وی تاکید کرد: این سازمان با بهرهگیری از نیروهای متعهد و تخصصمحور توانسته در عرصههای گوناگون بستری برای ایجاد فرصتهای شغلی و تحقق اقتصاد مقاومتی فراهم کند.
مختاری اضافه کرد: بسیج سازندگی به عنوان یک نهاد انقلابی در کنار سایر فعالیتهای جهادی توانسته است اعتماد مردم را جلب کرده و در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری در تحقق شعار سال و اقتصاد مقاومتی به الگویی موفق در سطح کشور تبدیل شود.
فرمانده سپاه ناحیه نهاوند یادآور شد: ما نیز در سپاه نهاوند مصمم هستیم این مسیر را با قوت بیشتر ادامه داده و گامهای بلندتری در خدمترسانی به مردم منطقه برداریم.
وی با اشاره به اهمیت مشارکت مردمی در طرحهای بسیج سازندگی، گفت: موفقیت طرحهای مختلف ما مدیون همراهی و حمایت مردم است و امیدواریم بتوانیم با توسعه این برنامهها گامهای بزرگتری برای محرومیتزدایی و کارآفرینی مناطق محروم برداریم.
مختاری با بیان اینکه سازمان بسیج سازندگی پروژههای متعددی را در راستای حمایت از تولید داخلی، استفاده از ظرفیتهای بومی، اشتغالآفرینی و توسعه پایدار اجرا کرده است، خاطرنشان کرد: این سازمان علاوه بر حمایتهای مالی با آموزش و توانمندسازی مردم مناطق محروم بسترهای لازم برای خودکفایی اقتصادی و اجتماعی را فراهم آورده است.
وی افزود: این تلاشها همراستا با سیاستهای کلان نظام برای تحقق اقتصاد مقاومتی و گسترش عدالت اجتماعی به شمار میرود و نشاندهنده عزم جدی برای رفع موانع اشتغال و توسعه روستاها و شهرهای کوچک است.
مختاری در پایان گفت: سپاه با اتکا به مأموریتهای انقلابی و اسلامی خود مسیر خدمترسانی و گرهگشایی از نیازهای مردم را ادامه میدهد و بسیج سازندگی یکی از شاخصترین مصادیق این تلاش ارزشمند محسوب میشود.
انتهای پیام
نظرات