• شنبه / ۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۱:۴۲
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 1403120402228
  • منبع : سازمان حفاظت محیط زیست

بهبود فضای محیط زیست مستلزم همکاری دستگاه قضا است

بهبود فضای محیط زیست مستلزم همکاری دستگاه قضا است

مدیرکل دفتر حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست در اصفهان: بهینه سازی فضای محیط‌زیست مستلزم همکاری قضات و دادستان‌ها است.

به گزارش ایسنا امیرحسین شمس در دوره آموزشی بررسی چالش های محیط زیست در نظام حقوقی ایران که در اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: امید است در بهینه‌سازی فضای محیط زیستی که در آن زندگی می‌کنیم، قدم برداریم و با قلم توانای اساتید محترم در قوه قضاییه بتوانیم شاهد صدور آرای سبز به نفع کشور و استان اصفهان باشیم‌.‌

 وی ادامه داد: امیدواریم در راهی که پیش رو داریم با کمک شما قضات بتوان این میراث و امانتی که در اختیار ما است را به نسل آینده به نحو احسن انتقال دهیم و با یاری مجموعه قوه قضاییه میراث‌داران خوبی باشیم.

مدیرکل دفتر حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه طی ماه‌های اخیر ملاقات‌های خوبی با دادستان کل کشور، رئیس سازمان بازرسی کل کشور و ریاست دیوان عدالت اداری داشتم، تصریح کرد: هدف دفتر حقوقی سازمان حفاظت محیط‌زیست نزدیکی هر چه بیشتر به قوه قضاییه است و استفاده از تجارب و قدرت و نفوذ این قوه و اختیاراتی که دارد تا بتوان به محیط زیست کمک کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، شمس در پایان گفت: امید است با کمک شما عزیزان در بهینه سازی فضای محیط‌زیست گام های موثری برداریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha