• شنبه / ۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۲۴
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 1403120402460
  • منبع : مطبوعات

چه بر سر بیرانوند آمده است؟

چه بر سر بیرانوند آمده است؟

نمایش بد تراکتور، کام هزاران هوادار این تیم را در ورزشگاه تلخ کرد و شیرینی صعود را تحت تاثیر قرار داد. این در حالی است که رد پای علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان اول تیم تبریزی هم در این تراژدی به وضوح به چشم می‌آمد و او یک بار دیگر نشان داد از دوران اوجش چقدر فاصله دارد.

به گزارش ایسنا، دنیای اقتصاد نوشت: تراکتور در حالی در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا (سطح دوم) از سد الخالدیه بحرین گذشت و به مرحله بعد صعود کرد که در هر دو دیدار رفت و برگشت به‌شدت تحت تاثیر نمایش غیرمنتظره تیم حریف بود. وقتی تراکتور بازی رفت را به سختی ۲بریک برد، دراگان اسکوچیچ ضعف تیمش را پذیرفت و قول داد شاگردانش در مسابقه برگشت عملکرد بهتری داشته باشند، اما در تبریز حتی شرایط بدتر هم شد. تراکتور در این دیدار با تساوی ۳-۳ متوقف شد؛ آن هم در حالی که تفاوت دمای بسیار زیاد منامه و تبریز برای بازیکنان الخالدیه مشکل ایجاد کرده بود، اما آنها تا آستانه حذف صدرنشین لیگ ایران پیش رفتند.

نمایش بد تراکتور، کام هزاران هوادار این تیم را در ورزشگاه تلخ کرد و شیرینی صعود را تحت تاثیر قرار داد. این در حالی است که رد پای علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان اول تیم تبریزی هم در این تراژدی به وضوح به چشم می‌آمد و او یک بار دیگر نشان داد از دوران اوجش چقدر فاصله دارد.

از چه تیم‌هایی گل می‌خوری؟
با وجود همه شور و هیجان تراکتوری‌ها برای رقابت‌های آسیایی، حقیقت این است که آنها در سطح دوم قاره مشغول ماجراجویی هستند. البته که در نوع خودش ارزشمند است، اما این بازی‌ها بدون ۲۴ تیم برتر آسیا (۱۲ تیم در منطقه غرب) سازمان‌دهی شده؛ در نتیجه شما با تیم‌هایی مواجه می‌شوی که گاهی حتی اسم‌شان هم شنیده نشده است. به عنوان مثال موهون باگان هند که در گروه خود تراکتور از مسابقات انصراف داد، از همین قبیل تیم‌ها بود، مثل روشن تاجیکستان و عجیب اینکه بیرانوند حتی از همین تیم هم گل خورد. نامدارترین تیمی که تراکتور در این سطح تا کنون با آن رودررو شده، الوکره بوده که همین حالا در رده نهم لیگ دوازده تیمی قطر قرار دارد. تراکتور در بازی برگشت با همین تیم هم به تساوی ۳-۳ دست یافت که عملکرد ضعیف ساختار دفاعی آنها و از جمله علیرضا بیرانوند را نشان می‌‎دهد. بیرو در همان بازی هم با مشارکت شجاع خلیل‌زاده یک گل خیلی بد خورد و حالا آنها نسخه دیگری از این تراژدی را برابر الخالدیه اکران کردند. بیرانوند در مجموع از تیم‌های سطح پایینی که نام‌شان را بردیم، ۸ گل در لیگ قهرمانان دریافت کرده که اصلا آمار خوبی نیست.

تحت تاثیر حواشی
حقیقت آن است که بیرانوند این اواخر حاشیه‌های خیلی زیادی داشته که حتی مرور تیتروار آنها هم از حوصله خارج است. این حاشیه‌ها از یکسو طبیعتا باعث کاهش کارآیی و تمرکز او شده، اما از سوی دیگر این حسن را داشته که افت فنی این دروازه‌بان را به حاشیه برده است! در حقیقت این‌قدر که در مورد فسخ یکطرفه قرارداد بیرانوند، بعضی مصاحبه‌ها و اظهارنظرهای عجیبش، فحش خوردنش در آزادی و بعد دلجویی کردن از او در یادگار و... حرف زده می‌شود، کسی به گل‌های ساده و رنگارنگی که گلر شماره یک تیم ملی دریافت می‌کند، نمی‌پردازد؛ حالا گاهی روی تک حملات تیم‌هایی مثل شمس‌آذر و ذوب‌آهن و گاهی در رویارویی با تیم‌های ضعیف و سطح پایینی مثل روشن تاجیکستان، الخالدیه بحرین یا حتی تیم‌های ملی کره‌شمالی و قرقیزستان. حقیقت آن است که بیرو حتی فصل آخر حضورش در پرسپولیس هم آن دروازه‌بان پیشین نبود و این بیشتر اسم و زبانش بود که کار می‌کرد.

*بازنشر مطالب دیگر رسانه‌ها در ایسنا به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان می‌باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha