• دوشنبه / ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۰:۵۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403121309371
  • خبرنگار : 71457

لیبی گزارشی مبنی بر تصمیم برای اسکان فلسطینی‌ها را تکذیب کرد

لیبی گزارشی مبنی بر تصمیم برای اسکان فلسطینی‌ها را تکذیب کرد

دولت وحدت ملی لیبی به صورت قاطعانه گزارشی مبنی بر اینکه این کشور آماده پذیرش تعداد زیادی از آوارگان فلسطینی است، رد و تاکید کرد که این ادعاهایی بی اساس است که از سوی یک طرف رسمی مطرح نشده است.

به گزارش ایسنا، دفتر رسانه‌ای دولت وحدت ملی لیبی به صورت قاطع گزارش منتشر شده توسط صفحه (American Thinker)، مبنی بر آمادگی لیبی جهت پذیرش تعداد زیادی از آوارگان فلسطینی را رد کرد.

به نقل از روسیا الیوم، این دفتر با بیان اینکه این ادعاها به هیچ وجه صحت ندارد، عنوان داشت که این ادعاها از سوی یک طرف رسمی در لیبی صادر نشده و فاقد پایین‌ترین استانداردهای اعتبار و واقع‌بینی است و این تریبون که این گزارش را منتشر کرده، به انتشار اخبار دروغین و نظریه‌های توطئه معروف است.

این دفتر نسبت به این مساله ابراز تاسف کرد که برخی از صفحه‌های الکترونیک این گزارش گمراه کننده را بدون تحقیق و صحت سنجی، بازنشر داده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha