• جمعه / ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۵:۵۶
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1403121611615
  • خبرنگار : 50105

خودروی برقی فولکس واگن برای اروپا معرفی شد

خودروی برقی فولکس واگن برای اروپا معرفی شد

رئیس شرکت خودروسازی فولکس‌واگن گفت: این شرکت، راهبرد فروش خودروی الکتریکی ۲۰ هزار یورویی خود را که در سال ۲۰۲۷ عرضه می شود، در اروپا متمرکز خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، رئیس فولکس‌واگن افزود که این شرکت خودروسازی باید تا آن زمان، برای اینکه بتواند این خودرو را به این قیمت بفروشد، هزینه باتری را کاهش دهد.

این خودرو، اولین خودرو در خط تولید فولکس‌واگن خواهد بود که از نرم افزار سرمایه‌گذاری مشترک این شرکت با سازنده خودروهای برقی آمریکایی «ریویان» استفاده می کند که وزن خودرو را کاهش داده و تولید را ساده خواهد کرد.

برند فولکس‌واگن در حال برنامه ریزی هشت مدل جدید برقی مقرون به صرفه تا سال ۲۰۲۷، از جمله یک مدل ۲۵ هزار یورویی به نام ID.۲ است که انتظار می‌رود امسال وارد بازار شود.

مذاکرات میان شرکت‌های خودروسازی رنو و فولکس‌واگن برای همکاری در تولید مدل برقی مقرون به صرفه «توینگو» رنو در سال گذشته، به شکست انجامید و رنو این خودرو را به تنهایی در سال ۲۰۲۶ عرضه خواهد کرد.

طبق گزارش رویترز، شرکت خودروسازی فولکس‌واگن، با توجه به محافظت از سهم بازار خود در برابر رقبای چینی، منابع مالی خود را آزاد می‌کند و سرمایه‌گذاری در ساخت مدل‌های ارزان‌تر خودروهای برقی، ظرفیت و هزینه‌ها را کاهش می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha