رسول کشانی، در حاشیه مرحله یک هشتم نهایی رقابتهای جامحذفی هندبال مردان باشگاههای ایران و رقابت گیتیپسند مقابل فرازبام خائیز دهدشت که با باخت همراه بود، اظهار کرد: امروز در یک بازی جذاب با تیمی جوان به میدان رفتیم و واقعاً عملکرد خوبی داشتیم. باشگاه ما به ما قوت قلب داد و اجازه داد تا در جام حذفی شرکت کنیم. این فرصت را داشتیم که بازیکنان جوان، نوجوان و حتی نونهالان خود را در زمین بازی به نمایش بگذاریم.
وی افزود: خداراشکر که بازی به صورت پایاپای پیش رفت و تا دو دقیقه آخر هم رقابت نزدیکی داشتیم، اما در نهایت با نتیجه ۲۸ بر ۲۶ بازی را واگذار کردیم. من بهعنوان مربی پایه بسیار خوشحالم که باشگاه این امکان را فراهم کرد تا در جام حذفی شرکت کنیم.
مربی گیتیپسند با بیان اینکه آقای عراقیزاده، مدیرعامل باشگاه به ما گفتند که در حال آمادهسازی این بازیکنان برای تیم بزرگسالان هستند، ادامه داد: این بازیها واقعاً ضروری است و همه بازیکنان ما نشان دادند که هیچ کمبودی نسبت به حریفان بزرگسال خود ندارند. امیدوارم تماشاگران نیز از بازی لذت برده باشند.
کشانی خاطرنشان کرد: تیم ما با تمام قوا و با بازیکنان جوان خود به میدان رفت، در حالیکه حریف از تمامی بازیکنان بزرگسال خود استفاده کرده بود. برای باشگاه آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم به آنچه استحقاقش را دارد، برسد. برنامهریزیهای عالی که در سه یا چهار سال اخیر انجام شده، نویدبخش آیندهای روشن است.
انتهای پیام
نظرات