• جمعه / ۲۶ دی ۱۴۰۴ / ۱۶:۵۹
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404102614527
  • خبرنگار : 30192

برد ۶ امتیازی پیکان برابر ذوب‌آهن/ خرید زمستانی عصای دست دقیقی شد

برد ۶ امتیازی پیکان برابر ذوب‌آهن/ خرید زمستانی عصای دست دقیقی شد

تیم فوتبال پیکان با گل‌های حجت احمدی (۷۶) و فرید امیری (۵+۹۰) برابر ذوب‌آهن به برتری رسید.

به گزارش ایسنا، تیم فوتبال پیکان در چارچوب رقابت‌های هفته شانزدهم لیگ برتر امروز(جمعه، ۲۶ دی) میزبان ذوب‌آهن بود که این دیدار با نتیجه دو بر صفر به سود پیکان به پایان رسید.

پیکان امروز در ترکیب خود آرمین عباسی ۱۹ ساله را قرار داده بود. ذوب‌آهن در دقیقه ۲۸ صاحب یک ضربه ایستگاهی در پشت محوطه شد که این توپ به تیر دروازه برخورد کرد و به بیرون رفت.

نیمه نخست این دیدار درحالی با تساوی بدون گل به پایان رسید که دو تیم برای گلزنی تلاش کردند اما موفق نشدند. در این بازی سعید دقیقی به علت محرومیت روی سکوها حضور دارد و ابراهیم شکوری لب خط تیم را هدایت می‌کند.

در دقیقه ۷۶ تیم پیکان حرکتی را آغاز کرد که توپ در پشت محوطه جریمه به حجت احمدی رسید تا این بازیکن که به تازگی به پیکان پیوسته با یک شوت از راه دور دروازه ذوب‌آهن را باز کند.

در دقیقه ۵+۹۰ پیکان روی ضد حمله صاحب موقعیت شد و فرید امیری دروازه ذوب‌آهن را برای دومین بار باز کرد. با این نتیجه پیکان با ۱۸ امتیاز به طور موقت در رتبه دهم قرار گرفت و ذوب‌آهن با ۱۴ امتیاز در رده چهاردهم است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha