• یکشنبه / ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۲۷
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 1403122618355
  • منبع : سازمان حفاظت محیط زیست

سرعت خودروهای عبوری از جاده میامی-عباس‌آباد تغییر نمی‌کند

سرعت خودروهای عبوری از جاده میامی-عباس‌آباد تغییر نمی‌کند

مدیر کل حفاظت محیط‌ زیست استان سمنان گفت: با پیگیری معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست، هیچ تغییر سرعتی در خودروهای عبوری از جاده میامی-عباس‌آباد اعمال نخواهد شد.

به گزارش ایسنا سعید یوسف پور با اعلام این خبر افزود: بعد از اینکه چهارشنبه هفته گذشته در ستاد سفرهای نوروزی استان سمنان موضوع افزایش سرعت در طول روز در محور عباس آباد- میامی از ۹۰ کیلومتر به ۱۱۰ کیلومتر مطرح و مصوب شد، پیگیری‌های لازم در این زمینه از سمت اداره کل استان و حتی رییس سازمان حفاظت محیط‌زیست انجام گرفت.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان سمنان اضافه کرد: با پیگیری‌های انجام یافته مصوبه مذکور از صورتجلسه حذف شد و خوشبختانه تغییری در سرعت خودروهایی که در این جاده تردد می‌کنند، ایجاد نخواهد شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، یوسف‌پور در پایان گفت: این مسیر ۵۵ کیلومتر است و معروف به کریدور عبور گونه بسیار ارزشمند و در معرض خطر انقراض یوزپلنگ آسیایی است و اعمال محدودیت در سرعت خودروهایی که از این جاده عبور می کنند، ضروری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha