• چهارشنبه / ۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۷:۰۵
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1404010602685
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

آمادگی کامل اورژانس برای ارائه خدمات به مسافران نوروزی در موج دوم سفرها

آمادگی کامل اورژانس برای ارائه خدمات به مسافران نوروزی در موج دوم سفرها

رئیس سازمان اورژانس کشور از کاهش چشمگیر حوادث ترافیکی در محورهای مواصلاتی استان سمنان خبر داد.

به گزارش ایسنا، جعفر میعادفر با اشاره به آغاز دور دوم سفرهای نوروزی، اعلام کرد: آمادگی مطلوبی در حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی سمنان و به‌ ویژه پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ برای ارائه خدمات به مسافران نوروزی وجود دارد.

وی که روز سه‌شنبه، ۵ فروردین ۱۴۰۴ در بازدید از دانشگاه علوم پزشکی سمنان، پایگاه‌های اورژانس و بیمارستان گرمسار حضور داشت، تأکید کرد: حوادث ترافیکی از آغاز طرح امداد نوروزی تا روز گذشته کاهش چشمگیری داشته است.

طرح نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه دارد. در همین راستا، وزارت بهداشت و سازمان اورژانس کشور با تمام ظرفیت در پویش ملی «نه به تصادف!» مشارکت دارند تا میزان حوادث جاده‌ای در تعطیلات نوروزی و در طول سال کاهش یابد.

رئیس سازمان اورژانس کشور همچنین از تحویل دو دستگاه آمبولانس جدید به استان سمنان خبر داد و افزود: در مرحله بعد، یک دستگاه آمبولانس نیز به شهرستان دامغان تحویل داده خواهد شد تا بخشی از کمبودهای استان جبران شود.

در این بازدیدها، رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان و مدیران استانی نیز حضور داشتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha