منصور بیجار امروز در بازدید از مجتمع فرهنگی و تاریخی شهر سوخته بر لزوم توسعه همکاریها برای صیانت از این شهر باستانی تأکید و خاطر نشان کرد: علاوه بر حفظ آثار تاریخی، باید ویژهبرنامههای فرهنگی و رویدادهای اجتماعی برای معرفی این دروازه تاریخی مهم تجاری و فرهنگی کشور به آسیای میانه برگزار شود.
استاندار در این بازدید با تأکید بر اهمیت تمدن کهن این منطقه، آن را بینظیر دانست و به نقش کلیدی شهر سوخته در اقتصاد، فرهنگ و علم دوران باستان اشاره کرد.
وی گفت: رسالت مهم متولیان حفظ میراث کشور، پاسداشت شهر سوخته و توسعه فعالیتهای مجتمع فرهنگی و پژوهشی آن است تا بتوانیم این شگفتی تاریخی را به بهترین نحو به جهان و تاریخدوستان معرفی کنیم.
استاندار؛ ظرفیتهای سیستان در حوزههای مختلف را ویژه دانست و گفت: با سرمایهگذاری روی این ظرفیتها، چالشهای موجود کاهش خواهد یافت و سیستان در این زمینه، از صنایع دستی تا گردشگری، واجد کارکرد برای توسعه پایدار است.
وی گفت: وجود چالشهای متعدد در منطقه نباید موجب بیاعتنایی به توسعه گردشگری شود، چرا که این صنعت به بهبود وضعیت معیشت مردم سیستان کمک خواهد کرد.
استاندار، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را مکلف به برنامهریزی برای توسعه زیرساختهای گردشگری و جذب گردشگر در این خطه دانست و گفت: تأمین زیرساخت برای ایجاد اقامتگاههای کویری به جهش در اقتصاد گردشگری منجر میشود.
وی تاریخ سیستان را غنی دانست و معرفی فرهنگ، هویت و تاریخ این منطقه را مهم برشمرد و ادامه داد: ضرورت دارد برنامهریزی برای ارائه تصویری پویا از استان، از منطقه سیستان تا منطقه بلوچستان، اولویت مدیران و متولیان باشد.
استاندار با اشاره به محورهای ستاد ملی توسعه استان که با محوریت سازمان برنامه و بودجه کشور راهاندازی شده است، گفت: توسعه زیرساخت و تقویت مشارکت اجتماعی از مهمترین محورهای این ستاد به شمار میرود و با توجه به همافزایی که میان فرمانداران و فعالان اجتماعی وجود دارد، باید برای گسترش همکاریها برنامهریزی لازم انجام شود.
انتهای پیام
نظرات