منوچهر حبیبی، عصر امروز (۱۶ فروردین) در جلسه شورای توسعه و برنامهریزی استان با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان «سرمایهگذاری برای تولید» از سوی مقام معظم رهبری، اظهار کرد: نامگذاری سال نباید در حد شعار، بنر و سربرگ باقی بماند، بلکه باید روح شعار سال را محقق کرد. تحقق شعار سال را نیازمند حرکت و کار جدی است و هرکس بتواند در کشور کالایی تولید کند و برای یک نفر اشتغال ایجاد کند، جهادگر واقعی بوده و باید حمایت شود.
استاندار کرمانشاه از چند رویکرد اساسی که باید برای تحقق شعار سال دنبال شود نیز یاد کرد و احصا و معرفی فرصتهای سرمایهگذاری استان را اولین رویکرد دانست و افزود: با توجه به قابلیتها و ظرفیتهای متعددی که داریم، باید فرصتهای متنوعی را برای معرفی به سرمایهگذاران مشخص کنیم.
حبیبی اظهار کرد: این فرصتها باید جامع و کامل و برای همه در دسترس باشد، نه اینکه سرمایهگذار ذرهبین دست بگیرد و دنبال فرصت سرمایهگذاری باشد. باید این فرصتها در قالب یک کتابچه گردآوری شود و هرجا میرویم این کتابچه را با خود ببریم. نسخههایی از آن را در فرودگاه، قطار و … بگذاریم و این فرصتها را از طریق فضای مجازی، رسانهها و تلویزیون نیز معرفی کنیم.
وی شناسایی ۳۴ فرصت سرمایهگذاری در استان را قابل تقدیر اما ناکافی دانست و بر لزوم شناسایی حداقل ۱۰۰ فرصت سرمایهگذاری در استان تاکید کرد.
مدیر ارشد استان کرمانشاه اصلاح فرآیندها را دومین رویکرد مهمی دانست که باید برای تحقق شعار سال دنبال شود و ادامه داد: باید مسیر سرمایهگذاری در استان کوتاه و سهل شود، زیرا اگر قرار بود به رویه سال قبل عمل کنیم، مقام معظم رهبری شعار سال را سرمایهگذاری برای تولید قرار نمیدادند.
استاندار کرمانشاه بر لزوم راهاندازی هرچه سریعتر مرکز خدمات سرمایهگذاری استان و حداکثر تا پایان فروردین ماه تاکید کرد و یادآور شد: سرمایهگذار هنگام ورود به استان نباید بلاتکلیف بماند، بلکه باید مستقیم سراغ مرکز خدمات سرمایهگذاری برود.
به گفته حبیبی، در مرکز خدمات سرمایهگذاری باید همه اقدامات لازم مورد نیاز برای تسهیل فرآیند سرمایهگذاری انجام شود و سرمایهگذار نباید معطل مدیران ارشد استان که مدام درگیر کار و جلسه هستند، بماند.
وی رویکرد مهم دیگر را احترام به بخش خصوصی و سرمایهگذار و حمایت از وی دانست و افزود: سرمایهگذار باید برای دیدن مدیران برگ سبز داشته باشد. بنا دارم در اولین جلسه شورای اداری امسال سرمایهگذاران بومی استان را کنار مدیران بگذارم تا بدانند که در استان صاحب کرسی هستند، زیرا این سرمایهگذاران هستند که روند توسعه پایدار و تولید و اشتغال را در استان شکل داده و بیکاری را کاهش میدهند.
وی با تأکید بر اینکه هیچ بهانهای از سوی مدیران استان برای پسزدن سرمایهگذار وجود ندارد، گفت: باید کارگروهی اقتصادی ذیل شورای برنامهریزی استان، بعنوان دبیرخانه ویژه تحقق شعار سال تعیین شود.
سفر هیات دولت به کرمانشاه را مغتنم بدانیم
استاندار کرمانشاه در ادامه به در پیش بودن سفر هیات دولت به استان در اردیبهشت ماه اشاره و از آن به عنوان یک فرصت مهم برای توسعه استان یاد کرد و ادامه داد: تقسیم کار خوبی در حوزههای مختلف اقتصادی، عمرانی، فرهنگی و … برای این سفر انجام شده و کار کارشناسی صورت گرفته، اما هنوز کامل نشده است.
حبیبی از دستگاهها خواست پیشنهادات خود را برای استفاده حداکثری از سفر هیات دولت به استان ارائه دهند و اظهار کرد: باید بر پروژههای تحولآفرین مانند سامانه سردسیری، تهیه سند توسعه تجارت مرزی، توسعه صنعت خودرو و … متمرکز شویم.
وی اظهار کرد: باید کارهایی که در سطح ملی هستند و در داخل استان امکان تحقق آنها نیست را بعنوان پیشنهاد سفر به هیات دولت مطرح کنیم.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه جذب اعتبارات ملی ملاکی برای ارزیابی عملکرد مدیران خواهد بود، گفت: جذب اعتبارات استانی هنر نیست. حدود ۸۵ درصد اعتبارات ملی است و باید دنبال جذب سهم مناسبی از این اعتبارات باشیم.
حبیبی با بیان اینکه با پیگیریهای صورت گرفته خصوصاً در هفتههای پایانی سال و با همکاری نمایندگان استان میزان تخصیص اعتبارات عمرانی استان به ۷۰ درصد رسید، در حالی که میانگین کشور ۶۲ تا ۶۳ درصد است، ادامه داد: لازم است مدیران استان برای جذب این اعتبارات تلاش کنند.
وی همچنین از تلاشهای ستاد خدمات سفر استان نیز قدردانی کرد و گفت: در نوروز امسال ۱.۱ میلیون تردد ورودی به استان ثبت شد و ۲.۸ میلیون مسافر از کرمانشاه بازدید کردند که این میزان نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد افزایش داشته است.
حبیبی با بیان اینکه کرمانشاه بیشترین رشد سفرهای نوروزی را داشته، این امر را حاصل تلاش دستگاهها اعلام کرد.
انتهای پیام
نظرات