• یکشنبه / ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404011707739
  • خبرنگار : 71938

بیگدلی: کارگروهی ویژه برای هدایت نقدینگی ایجاد شود

بیگدلی: کارگروهی ویژه برای هدایت نقدینگی ایجاد شود

نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی گفت: در سال‌های ۱۳۹۷ تا ۱۳۹۹ بارها ایجاد یک کارگروه ویژه برای هدایت نقدینگی توسط رهبر انقلاب از مسئولان امر مطالبه گردید که البته هیچگاه در سطح ویژه عملیاتی نگردید.

به گزارش ایسنا، عباس بیگدلی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تذکری گفت: بیانات رهبر معظم انقلاب و مرور سریع این بیانات در روزهای ابتدایی سال چند راهبرد اساسی را پیش روی مجریان امر می‌گذارد تا زمان را برای آغاز اقدامات از دست ندهند.

وی ادامه داد: در سال‌های ۱۳۹۷ تا ۱۳۹۹ بارها ایجاد یک کارگروه ویژه برای هدایت نقدینگی توسط رهبر انقلاب از مسئولان امر مطالبه گردید که البته هیچگاه در سطح ویژه عملیاتی نگردید. تسهیل و رفع موانع سرمایه گذاری مردم در این خصوص و تکمیل آیین نامه‌های داخلی قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها مورد انتظار است. معرفی محل مناسب سرمایه‌گذاری از منظر سودآوری برای مردم و سودمندی برای اقتصاد کشور یکی از اولین دغدغه‌ها برای سرمایه‌گذاران به ویژه سرمایه‌گذاران خرد و متوسط اطلاع و انتخاب انتخاب محل مناسب برای سرمایه‌گذاری با ویژگی‌های سودآوری و حفظ امنیت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha