• یکشنبه / ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۷:۵۶
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404011707408
  • خبرنگار : 71959

رئیس پلیس راهور تهران اعلام کرد

۱۱۳ هزار اعمال قانون موتورسواران در پایتخت در طرح نوروزی پلیس راهور

۱۱۳ هزار اعمال قانون موتورسواران در پایتخت در طرح نوروزی پلیس راهور

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه از ابتدای طرح نوروزی تا پایان روز ۱۵ فروردین امسال، پلیس راهور تهران بیش از ۱۱۳ هزار اعمال قانون موتورسواران را ثبت کرده است، گفت: این آمار نشان‌دهنده اجرای گسترده و دقیق قانون‌گذاری در معابر پایتخت با هدف ارتقای ایمنی و کاهش تخلفات است.

به گزارش ایسنا، سردار سید ابوالفضل موسوی پور با اشاره به اهمیت فرهنگ‌سازی در میان موتورسواران، اظهار کرد: موتورسواران به عنوان یکی از پرتحرک‌ترین گروه‌های رانندگان در پایتخت، مسئولیت ویژه‌ای در رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی دارند. رعایت این قوانین نه تنها باعث حفظ ایمنی خود آنها می‌شود، بلکه نقش مهمی در کاهش تصادفات و حوادث دارد.

سردار موسوی پور در خصوص آمار اعمال قانون از ابتدای طرح نوروزی تا ۱۵ فروردین امسال، گفت: همکاران بنده در پلیس راهور تهران بزرگ بیش از ۱۱۳ هزار اعمال قانون برای موتورسیکلت سوران ثبت کرده‌اند.

وی افزود: هدف اصلی ما از اجرای این طرح، ارتقای ایمنی و کاهش تخلفات بود. پلیس راهور پایتخت با حضور فعال در سطح شهر و معابر اصلی توانست تأثیر قابل‌توجهی در نظم‌دهی به تردد موتورسواران داشته باشد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در پایان گفت: رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی توسط موتورسواران، نقش مهمی در حفظ ایمنی و کاهش حوادث دارد. اجرای این قوانین و همکاری با پلیس راهور، می‌تواند به بهبود شرایط ترافیکی و ایجاد معابری امن‌تر و منظم‌تر کمک کند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha