• یکشنبه / ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۸
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1404011707517
  • خبرنگار : 50212

سرپرست فرمانداری شازند عنوان کرد

لزوم علمی‌سازی تولید گیاهان دارویی با ورود جهاددانشگاهی و دانش‌بنیان‌ها به این عرصه

لزوم علمی‌سازی تولید گیاهان دارویی با ورود جهاددانشگاهی و دانش‌بنیان‌ها به این عرصه

ایسنا/مرکزی سرپرست فرمانداری شهرستان شازند گفت: استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، جهاددانشگاهی و بخش‌های خصوصی می‌تواند منجر به گسترش و فراگیر شدن و علمی‌سازی تولید گیاهان دارویی شود.

علی وروانی فراهانی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص وضعیت شهرستان شازند در تولید گیاهان دارویی اظهار کرد: این شهرستان از لحاظ تولید گیاهان دارویی با حدود ۲۵ هکتار کشت محصولاتی نظیر زعفران، زیره سبز، گل محمدی، موسیر، رزماری و آویشن، در رتبه سوم استان قرار دارد.

وی بیان کرد: با وجود ظرفیت بالای شهرستان شازند در تولید انواع گیاهان دارویی و نیز ضرورت کشت این نوع تولیدات به دلیل مواجه بودن با پدیده خشکسالی و تنش شدید آبی، متاسفانه کارخانه فرآوری گیاهان دارویی در این شهرستان وجود ندارد و چنانچه این ظرفیت در شهرستان ایجاد شود قطعا سطح زیر کشت تولیدات گیاهان دارویی به دلیل انگیزه بالای کشاورزان برای تولید محصولی با نیاز آبی کم و صرفه اقتصادی بالا افزایش خواهد یافت.

وی خاطرنشان کرد: یک سرمایه‌گذار بخش خصوصی، متقاضی احداث کارخانه گلاب‌گیری در منطقه عباس‌آباد شازند بود که متاسفانه به دلایلی نتوانست تسهیلات جذب کند و بر این اساس در این شهرستان هیچگونه صنایع فراوری وجود ندارد.

سرپرست فرمانداری شهرستان شازند اظهار کرد: کشاورزان و تولیدکنندگان شازندی برای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی نیاز به آموزش و سرمایه‌گذاری با توجه به استعداد و پتانسیل این شهرستان دارند تا بتوان با روش‌های علمی اقدام به تولید کرد.

وروانی فراهانی گفت: در این شهرستان در قطب صنعتی آستانه و قطب صنعتی شهید بابایی(شهباز) و شهرداری مهاجران تولید انواع گیاهان دارویی در گلخانه انجام می‌شود و ظرفیت افزایش سطح زیر کشت نیز وجود دارد.

وی با بیان اینکه سازمان جهاد کشاورزی متولی سرمایه‌گذاری در زمین گیاهان دارویی است، گفت:سرمایه‌گذاری، فرآوری و صادرات گیاهان دارویی در این شهرستان کاملا به صرفه است و توجیه اقتصادی دارد. جهاد کشاورزی با ایجاد سایت‌های الگویی گیاهان دارویی و ایجاد مزارع الگویی و بازدید و آموزش کشاورزان، قدم‌های مثبتی در این زمینه برداشته است و این کار نیازمند پشتیبانی مستمر است.

وروانی فراهانی تصریح کرد: ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به حوزه تولید گیاهان دارویی منجر به توسعه سطح زیر کشت، رونق و افزایش درآمدزایی در این عرصه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha