به گزارش ایسنا، نتایج مطالعات جدید توسط جمعی از اساتید دانشگاه رایشمن در هرتزلیا تصویری نگران کننده از پیامدهای فوری حمله به سرزمینهای اشغالی، بهویژه پس از حمله موشکی سال گذشته ایران ارائه میدهد.
یافتههای کلیدی در این مطالعات نشان میدهد که ۴۱ درصد از شرکتکنندگان پس از این حملات عارضه پریتروماتیک را تجربه کردند که نوعی واکنش شدید احساسی و فیزیکی در طول یا بلافاصله پس از یک رویداد به شمار میآید. همچنین ۱۹ درصد سطوح قابل توجهی از اضطراب را گزارش کردند.
روزنامه جروزالم پست با انعکاس این گزارش نوشت: برای اسرائیلیها عادت کردن به باران مداوم موشکها از سوی غزه، لبنان و یمن در طول یک سال و نیم گذشته دشوار بوده، اما حمله موشکی و پهپادی ایران در ۱۳ آوریل ۲۰۲۴، تأثیرات روحی و روانی شدیدی بر آنها داشته است.
این مطالعات پس از گذشت پنج روز از حمله بر اساس تجربیات بیش از ۶۰۰ یهودی صهیونیست بالای ۳۰ سال انجام گرفته است و ارقام به دست آمده از آن فوقالعاده بالا هستند، تقریباً ۲ برابر میزان پریشانی ثبت شده در سرزمینهای اشغالی در طول دورههای قبلی درگیری و یا همهگیری کووید-۱۹.
جمهوری اسلامی ایران در آوریل سال گذشته در پاسخ به تجاوزگریهای رژیم صهیونیستی حدود ۳۰۰ پهپاد و موشک به سمت سرزمینهای اشغالی پرتاب کرد که نشان دهنده یک حمله گسترده بیسابقه بود که تمام حریم هوایی در سرزمینهای اشغالی را تهدید میکرد. پیش از آن هیچ حمله مستقیم یا آشکاری از سوی ایران به سرزمینهاب اشغالی انجام نشده بود.
انتهای پیام
نظرات