• دوشنبه / ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۱
  • دسته‌بندی: فرهنگ عمومی
  • کد خبر: 1404011808208
  • خبرنگار : 71635

۲ اولویت کارگروه ساماندهی مد و لباس در سال ۱۴۰۴

۲ اولویت کارگروه ساماندهی مد و لباس در سال ۱۴۰۴

رییس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور با تاکید بر اهمیت استفاده از تجربیات افراد قدیمی در حوزه مد و لباس به عنوان سرمایه‌های انسانی در عین حال بر جوان‌گرایی تاکید کرد و افزود: امید،‌ انگیزه و تحقق نقش مهمی دارند؛ بنابراین به دنبال این هستیم که به نوعی به افراد جوان هم این دلگرمی را بدهیم که نگاه و ایده‌هایشان دیده می‌شود و امیدوار شوند.

زهرا گلپایگانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به حضور ۹ ماهه‌اش در کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، گفت: برای شخص بنده ریشه‌ها اهمیت دارد چون اگر در فضایی قرار گیریم که به تاریخچه و عقبه آن نگاه نکنیم دچار خطای راهبردی می‌شویم. برای پرهیز از این نگاه سعی کردم ادوار گذشته را هم درنظر بگیرم چرا که در گذشته هم اتفاقات فرهنگی صورت گرفته است که باید با نگاه به آنها برای آینده برنامه‌ریزی کرد.

او ادامه داد: شاهد این تاکیدی که بر مهم دانستن ادوار گذشته کارگروه دارم، طراحی بخش ویژه «جشنواره» در سایت جدید کارگروه ساماندهی مد و لباس است که در آن قسمت می‌خواهیم با موشن‌گرافی به معرفی دوازده دوره قبلی جشنواره مد و لباس فجر بپردازیم چراکه سرمایه‌های انسانی سال‌ها و روزها اینجا وقت گذاشتند تا جشنواره‌ها برگزار شود.

رییس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور بیان کرد: شاید برخی افراد به نقاط ضعف اشاره کنند، اما باید منصف باشیم و نقاط قوت را هم نشان دهیم. ضمن اینکه معتقدم باید شان نزول اتفاقات و تصمیمات را نیز درنظر گرفت و به این موضوع فکر کرد که در چه دوره‌ای چنین تصمیم‌گیری صورت گرفته است.

او افزود: در ترکیب شورای سیاست‌گذاری سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر نیز این موضوع دیده شد و هر کسی که فکر کردیم می‌تواند در مسیر به ما کمک کند را دعوت کردیم.

گلپایگانی با تاکید بر نقش امید،‌ انگیزه و تحقق آرزوها، اظهار کرد: از طرفی به دنبال این هستیم که به نوعی به افراد جوان هم این دلگرمی را بدهیم که نگاه و ایده‌هایشان دیده می‌شود و امیدوار شوند.

او همچنین تاکید کرد: باید حال افراد فعال در زیست‌بوم هنر _ صنعت مد و لباس خوب باشد. تمام تلاشم در ۹ ماه گذشته این بود که اولا گذشته کارگروه ساماندهی مد و لباس بررسی شود و نقاط ضعف و قوت از نظر گذرانده شود و ثانیا سرمایه انسانی که طی دوازده دوره جشنواره کشف شده‌اند را کنار خود نگه دارم. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha