• دوشنبه / ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۸
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1404011808226
  • خبرنگار : 50072

شرط ترامپ برای توافق با چین

شرط ترامپ برای توافق با چین

رئیس‌جمهور آمریکا گفت: تا زمانی که مشکل کسری تجاری چین با آمریکا رفع نشود، با چین توافقی نخواهیم کرد.

به گزارش ایسنا،   دونالد ترامپ گفت: حاضرم با چین توافق کنم، اما این کشور باید مازاد تجاری خود با آمریکا را حل کند؛ ما با چین مشکل کسری بودجه داریم.

رئیس‌جمهور آمریکا تاکید کرد: من واقعا می‌خواهم مشکل کسری بودجه با چین، اتحادیه اروپا و سایر کشورها را حل کنم و آنها نیز باید این کار را انجام دهند و اگر بخواهند در مورد آن صحبت کنند، من آماده صحبت هستم.

همچنین ترامپ گفت: روند فعلی ریزش در بازار سهام را عمدا مهندسی نکرده است. او در پاسخ به سوالی درباره بازارها اظهار کرد: گاهی اوقات باید دارو مصرف کرد تا چیزی درست شود.

برکینگ نیوز گزارش کرد، هاوارد لوتنیک، وزیر بازرگانی آمریکا روز یکشنبه تایید کرد که تعرفه‌ها به تعویق نخواهد افتاد و این سیاست روزها و هفته‌ها برقرار خواهد بود.

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا نیز خاطرنشان کرد که بیش از ۵۰ کشور برای مذاکره به دولت آمریکا مراجعه کرده‌اند، اما هشدار داد: آنها برای مدت طولانی رفتار بدی داشتند و این چیزی نیست که بتوانند در چند روز یا هفته در مورد آن مذاکره کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha