ابوالفضل کوهی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: روزانه بهطور متوسط بیش از ۲۵ هزار تردد از محور ترانزیت شهرستان اردستان عبور و این مقدار در زمان پیک سفرهای نورزی تا دو برابر افزایش پیدا میکند.
وی با بیان اینکه سالانه بیش از ۹۰ درصد از تصادفات شهرستان اردستان در محور ترانزیت اردستان اتفاق میافتد، افزود: یکی از اقدامات که قطعاً میتواند در کاهش تصادفات جادهای در این محور مؤثر باشد تبدیل آن به آزادراه خواهد بود.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای اردستان ادامه داد: هزینه تبدیل جاده ترانزیت به آزادراه قطعاً اعتبار ملی نیاز دارد و باید همه دستگاههای متولی پای کار بیایند تا در طول چند دوره این مهم به نتیجه برسد.
کوهی بر لزوم تبدیل محور ترانزیت اردستان به آزادراه تأکید کرد و گفت: تردد وسایل نقلیه در این محور نسبت به ۱۰ سال گذشته ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش پیدا کرده و این در صورتی است که طی همه این سالها به غیر از نگهداری و روکش آسفالت این مسیر، هیچ لاین دیگری به جاده ترانزیت اردستان اضافه نشده است.
وی با بیان اینکه تردد وسایل نقلیه در محور ترانزیت اردستان امسال عید نسبت سال گذشته یک درصد افزایش داشته است، تصریح کرد: هرساله هم ماشین تولید کردیم و هم واردات خودرو داشتیم، بنابراین باید زیرساختهای جادهای نیز به همین مقدار ارتقا و افزایش پیدا کند.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای اردستان با بیان اینکه محور کریدور شمال به جنوب کشور از تهران آغاز و تا بندرعباس ادامه دارد، گفت: از مسیر تهران تا شهرستان نطنز این محور بهصورت آزادراه است، ولی مجدد به حوزه استحفاظی شهرستان اردستان که میرسد دولاین میشود.
کوهی در خصوص گلایه ساکنین روستاهای دهستان ریگستان بخش زواره درباره وضعیت جادههای روستایی گفت: کل مسیر دهستان ریگستان ۳۵ کیلومتر است که سال ۱۳۹۲ مقدار ۱۸ کیلومتر آن روکش آسفالت جدید شد و ۱۷ کیلومتر باقیمانده روز گذشته با اعتبار اداره کل راهداری لکهگیری شد.
وی شروع عملیات تبدیل به میدان محور حسینآباد به سهامیه و رفع نقطه حادثهخیز کشوری و آغاز روشنایی محور اردستان به زواره را از جمله برنامههای این اداره در روزهای آینده بیان کرد و افزود: با مساعدت اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان و پیگیری مسئولان شهرستان، عملیات روکش آسفالت برخی نقاط محور ترانزیت اردستان بهزودی آغاز خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات