• دوشنبه / ۲۱ مهر ۱۴۰۴ / ۱۸:۰۹
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404072113872
  • خبرنگار : 50121

ساخت ۲۲۰۰ واحد مسکن خیرساز در استان اصفهان 

ساخت ۲۲۰۰ واحد مسکن خیرساز در استان اصفهان 

ایسنا/اصفهان مدیرعامل انجمن خیرین مسکن‌ساز استان اصفهان گفت: هدف انجمن خیرین مسکن‌ساز، تأمین مسکن ارزان‌قیمت برای نیازمندان با بهره‌گیری از حداقل امکانات و بیشترین کارآمدی است.

اصغر مستولی‌زاده دوشنبه ۲۱ مهر در حاشیه بازدید از پروژه‌های مسکن خیرساز شهرستان اردستان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر ۱۴ انجمن خیران مسکن‌ساز در سطح استان اصفهان فعالند و با پیگیری‌های انجام شده، ساخت دو هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی در نقاط مختلف استان در دستور کار قرار گرفته که به تدریج و براساس پیشرفت پروژه، به بهره‌برداران تحویل داده خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت تأمین مسکن به‌عنوان یکی از نیازهای اساسی جامعه افزود: سرپناه، یکی از چالش‌های جدی امروز در کشور است و دولت نیز در این زمینه اقدامات گسترده‌ای را در دستور کار دارد. با این حال، نقش مشارکت مردمی و خیران در تسهیل روند ساخت مسکن غیرقابل انکار است.

مدیرعامل انجمن خیرین مسکن‌ساز استان اصفهان ادامه داد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و انجمن خیرین مسکن‌ساز با کمک حساب ۱۰۰ امام(ره)، زمینه‌ای فراهم کرده‌اند که هر مبلغی که توسط خیران به این حساب واریز شود، به همان میزان از سوی حساب ۱۰۰ امام به پروژه‌ها اختصاص یابد.

مستولی‌زاده ادامه داد: اساس کار انجمن خیرین مسکن‌ساز، بر مبنای مشارکت اجتماعی شکل گرفته و تلاش ما بر این است که با همراهی مردم و پشتیبانی حاکمیت، مشکلات مسکن اقشار نیازمند را کاهش دهیم.

عباس حاج‌رسولی‌ها، عضو هیئت‌مدیره انجمن خیرین مسکن‌ساز کشور  نیز در ادامه این بازدید با اشاره به تجربه موفق اردستان در حوزه مسکن‌سازی اظهار کرد: تعامل سازنده میان خیران، بنیاد مسکن، بهزیستی و کمیته امداد در شهرستان اردستان موجب شده تا پروژه‌های ساخت مسکن در این منطقه با سرعت و هماهنگی قابل توجهی پیش برود.

وی افزود: هرچند ساخت مسکن در سطح کشور با دشواری‌هایی همراه است، اما آنچه در اردستان رقم خورده، نمونه‌ای از مدیریت دلسوزانه و مبتنی‌بر رفاقت و همکاری است که نتیجه آن، ساخت بیش از ۳۸۰ واحد مسکونی برای خانواده‌های نیازمند بوده است.

عضو هیئت‌مدیره انجمن خیرین مسکن‌ساز کشور تأکید کرد: این مدل همکاری، ظرفیتی ارزشمند است که می‌تواند به‌عنوان یک تجربه ملی به سایر نقاط کشور تعمیم داده شود. در اردستان پروژه‌های مسکن‌سازی با محوریت انسانیت و هم‌افزایی بین نهادها و خیران پیش می‌رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha