• دوشنبه / ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۷
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 1404011808314
  • منبع : خبرگزاری‌ها

ظریف: شایعات درباره نقش من در مذاکرات شبیه شوخی سیزده است/ نامه ترامپ را حتی ندیده‌ام

ظریف: شایعات درباره نقش من در مذاکرات شبیه شوخی سیزده است/ نامه ترامپ را حتی ندیده‌ام

وزیر خارجه پیشین با رد ادعاهای مطرح شده در فضای مجازی و رسانه‌ای کشور تاکید کرد که بنده حتی نامه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و پاسخ ایران به او را ندیده و از محتوای آن خبری جز آنچه در رسانه‌ها آمده ندارم.

به گزارش ایسنا، به نقل از ایرنا، «محمد جواد ظریف»، وزیر خارجه پیشین امروز ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ در پاسخ به شایعات متفاوت مطرح شده درباره حضور او در روندهای جاری در حوزه سیاست خارجی کشور به ایرنا گفت: این شایعات بیشتر به شوخی سیزده شبیه است که از قبل شروع شده و هنوز ادامه دارد.

ظریف در ادامه تاکید کرد که بنده حتی نامه ترامپ و پاسخ به او را ندیده و از محتوای آن خبری جز آنچه در رسانه‌ها آمده ندارم.

در دو هفته اخیر، گمانه زنی هایی در فضای مجازی و برخی رسانه ها پیرامون نقش وزیر خارجه پیشین در بحث ها و روندهای جاری پیرامون مذاکرات غیرمستقیم با ایالات متحده مطرح شده بود که ظریف تمامی آنها را نادرست نادانسته و تکذیب کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha