• دوشنبه / ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۲
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1404011808425
  • منبع : سازمان فناوری‌ اطلاعات ایران

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران خبر داد

پیاده سازی شش سامانه هوشمند در راستای اجرای برنامه ملی رفع ناترازی انرژی

پیاده سازی شش سامانه هوشمند در راستای اجرای برنامه ملی رفع ناترازی انرژی

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: برنامه ملی رفع ناترازی انرژی و شفافیت این حوزه از جمله موضوعاتی است که از سوی سران قوا پیگیری می شود و در قالب آن باید شش سامانه هوشمند پیاده‌سازی شود.

به گزارش ایسنا، محمدمحسن صدر - رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران- با بیان این که وزارت ارتباطات یک وزارتخانه زیربنایی است و زیرساخت های فنی را مهیا می‌کند تصریح کرد: اجرای ۱۹ درصد از کل احکام برنامه هفتم بر دوش وزارت ارتباطات است که بیانگر جایگاه این وزارت خانه در سطح حاکمیت دارد.

وی ادامه داد: بر اساس قانون، ۱۵ درصد این احکام باید از سوی سازمان فناوری اطلاعات ایران پیگیری و عملیاتی شود که اهمیت جایگاه این سازمان به عنوان حاکمیت در فضای فناوری اطلاعات کشور را نشان می‌دهد و می‌بایست اجرای وظایف و ماموریت‌ها به شکلی صورت گیرد که تا این ماموریت‌ها به درستی عملیاتی شود.

وی با بیان این مطلب که در گذشته کارهای خوب و تاثیر گذاری صورت گرفته اما تا رسیدن به جایگاه اصلی حاکمیتی سازمان فاصله داریم گفت: در سال ۱۴۰۴ چند پروژه مهم داریم که باید با بهره‌گیری همه ظرفیت های بازیگران حوزه ارتباطات و همکاران سازمان در بخش های مختلف اجرایی شود.

رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران، برنامه ملی رفع ناترازی انرژی و شفافیت در این حوزه را یکی از برنامه‌های سازمان در سال جاری دانست و گفت: این برنامه از جمله موضوعاتی است که از سوی سران قوا پیگیری می‌شود و در قالب آن، شش سامانه هوشمند باید پیاده‌سازی شود که حاکمیت آن دست وزارت ارتباطات بوده و بهره‌برداری آن برعهده دستگاه مربوطه خواهد بود.

وی ادامه داد: توسعه دولت هوشمند و پیاده سازی ابزارهای تسهیل دسترسی مردم به خدمات مورد نیازهاشان از دیگر پروژه‌های اصلی سازمان در سال ۱۴۰۴ است.

وی تصریح کرد: دیگر برنامه‌های سازمان نظیر حوزه‌های مدیریت زمین، ابر دولت، ارزیابی مراکز داده و همچنین مباحث مرتبط با امنیت سایبری نیز می بایست در سال جدید با جدیت دنبال شود به گونه‌ای که در پایان سال شاهد ارتقاء جایگاه سازمان در حوزه حاکمیتی باشیم.

معاون وزیر ارتباطات بابیان این مطلب که ارتباط با کسب و کارهای نوپا و استارتاپ‌ها باید در سال جای تقویت شود ادامه داد: ابزارهای قانونی و حمایتی لازم در قالب تسهیلات تبصره ۱۸ و صندوق نوآفرین تقویت خواهد شد تا امکان رصد و حمایت بیشتر در این حوزه فرآهم شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha