• سه‌شنبه / ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404011908973
  • خبرنگار : 50199

سرپرست پلیس راه مازندران عنوان کرد

عامل انسانی ضلع اصلی مثلث حوادث ترافیکی است/ استمرار در پویش «نه به تصادف»

عامل انسانی ضلع اصلی مثلث حوادث ترافیکی است/ استمرار در پویش «نه به تصادف»

ایسنا/مازندران سرپرست پلیس راه مازندران از ترافیک روان در جاده‌ها و تأثیر پویش "نه به تصادف" در کاهش حوادث خبر داد وگفت: عامل انسانی همچنان ضلع اصلی مثلث حوادث ترافیکی است.

سرهنگ هادی عبادی، در گفت‌وگو با ایسنا از وضعیت روان ترافیک در جاده‌های استان خبر داد و به تداوم روند کاهش تصادفات جاده‌ای اشاره کرد.  

وی گفت: در حال حاضر، ترافیک در جاده‌های مازندران روان است و شرایط جوی نیز مناسب؛ جاده‌ها باز بوده و هیچ مشکلی در تردد وسایل نقلیه وجود ندارد.

سرهنگ عبادی در پاسخ به سوال ایسنا با اشاره به «پویش نه به تصادف» و تأثیرات آن در کاهش حوادث رانندگی، اظهار کرد: این پویش تأثیرات مثبتی بر کاهش تصادفات داشته است، هرچند که آمار قطعی از پزشکی قانونی هنوز منتشر نشده است، اما به طور کلی شاهد کاهش تصادفات بوده‌ایم.  

وی تصریح کرد: این پویش در بهبود رفتار رانندگان و ارتقای آگاهی عمومی نقش به‌سزایی داشته است.

سرپرست پلیس راه مازندران، افزود: پویش «نه به تصادف» بیشتر از آن که یک اقدام کوتاه‌مدت باشد، یک حرکت فرهنگی است که باید در درازمدت ادامه یابد.  

عبادی خاطرنشان کرد: بهبود رفتارهای ترافیکی در رانندگان و افزایش آگاهی مردم از خطرات رانندگی، نیازمند آموزش‌های مستمر است. این پویش به کاهش سرعت غیرمجاز، استفاده از کمربند ایمنی، و رعایت فاصله ایمن کمک زیادی کرده است.

وی با اعلام اینکه عامل انسانی همچنان ضلع اصلی مثلث حوادث ترافیکی است، یادآور شد:حتی اگر خودروها ایمن باشند، عدم رعایت نکات ایمنی از سوی رانندگان می‌تواند باعث بروز تصادف شود.

سرپرست پلیس راه مازندران، افزود: رعایت قوانین و نکات ایمنی توسط رانندگان بسیار حائز اهمیت است. مردم باید بدانند که کوچکترین بی‌احتیاطی می‌تواند عواقب جبران‌ناپذیری به دنبال داشته باشد.

سرهنگ عبادی با تاکید بر اینکه برای کاهش تصادفات درون و برون شهری باید فرهنگ سازی مستمر انجام شود، اظهار کرد: رسانه‌ها و فضای مجازی نقش بسیار مهمی در این زمینه دارند. این موضوعات باید بیشتر در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی مطرح تا تاثیرگذاری بیشتری داشته باشند و فرهنگ ترافیکی صحیح در جامعه نهادینه شود.  

وی گفت: همچنین، هم‌افزایی میان دستگاه‌های مختلف از جمله پلیس، آموزش و پرورش و نهادهای اجتماعی می‌تواند به کاهش حوادث جاده‌ای کمک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha