• چهارشنبه / ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404012009722
  • خبرنگار : 50663

سخنگوی مجمع نمایندگان استان:

حرکت استانداری خراسان رضوی در مسیر پیشرفت و توسعه استان است

حرکت استانداری خراسان رضوی در مسیر پیشرفت و توسعه استان است

ایسنا/خراسان رضوی سخنگوی مجمع نمایندگان خراسان رضوی گفت: هم‌اکنون ۶ ماه از انتصاب استاندار گذشته و طبیعی است که برای اینکه بتوانیم پیشرفت‌های محسوس و اثربخش اقدامات و تصمیم‌گیری‌ها را ببینیم باید زمان بیشتری صرف شود اما می‌توان گفت که حرکت‌ها رو به جلو و در مسیر پیشرفت است.

احسان عظیمی‌راد در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به عملکرد ۶ ماهه استاندار خراسان رضوی، اظهار کرد: یکی از فرصت‌هایی که برای استان ما به وجود آمده و باید قدر آن را بدانیم، حضور یک استاندار، با سوابق مدیریتی مناسب و رویکرد کاملاً اقتصادی و دارای تجربه حضور در مجلس است.

وی افزود: آقای مظفری نسبت به مسائل مختلف استان شناخت زیادی دارد و با توجه به اینکه نیاز اساسی خراسان رضوی در حوزه رشد و تعالی به ویژه از منظر اقتصادی است، حضور چنین استانداری می‌تواند یک  فرصت بی‌نظیر برای استان باشد، لذا همه باید به آقای دکتر مظفری برای موفقیت بیشتر کمک کنیم.

سخنگوی مجمع نمایندگان خراسان رضوی با اشاره به سخنان استاندار در مراسم معارفه خود، بیان کرد: حوزه‌هایی که استاندار خراسان رضوی در ابتدای حضور مطرح کرد، شامل مدیریت منابع مالی، مسائل چالشی حاشیه شهر، ترافیک و به ویژه رویکردهای اصیل اقتصادی بود و من فکر می‌کنم تلاش‌های زیادی در این مدت توسط ایشان برای این حوزه‌ها صورت گرفته است.

عظیمی‌راد با اشاره به بخشی از فعالیت‌ها در قالب ایجاد یک‌ سری زیرساخت‌هاست، گفت: از کارگروه‌های مشورتی گرفته تا حضور میدانی در صنعت و حضور سرمایه‌گذاران مختلف‌، همچنین تلاش برای بین‌المللی کردن کلانشهر مشهد با برگزاری اجلاس اکو در مشهد، سفرهای استاندار به کشورهای همسایه و امضای تفاهمنامه‌ها با آن‌ها، همه تلاش برای تحقق وعده‌ها است.

وی با بیان اینکه با این حال هنوز در اکثر حوزه‌های مطرح‌شده چالش‌های اساسی داریم، اظهار کرد: هنوز هیچ مسئله‌ای به طور کامل حل نشده، اما اینکه اقدامات و پیشرفت‌هایی به سمت بهتر شدن شرایط صورت گرفته، قابل تایید است. تا کنون ۶ ماه از استانداری آقای مظفری گذشته و طبیعی است که برای اینکه بتوانیم پیشرفت‌های محسوس و اثربخشی اقدامات و تصمیم‌گیری‌ها را ببینیم، باید زمان بیشتری صرف شود، اما می‌توان گفت که حرکت‌ها رو به جلو است و می‌توانیم در آینده نزدیک شاهد پیشرفت‌های خیلی خوب در استان باشیم.

نماینده مردم مشهد در مجلس با بیان اینکه بازدیدهای استاندار از واحدهای تولیدی و حضور فعال ایشان در اتاق بازرگانی، جلسات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، نشان‌دهنده اراده بر رفع مشکلات واحدهای تولیدی به ویژه با نگاه به توسعه اقتصادی و رفع موانع تولید است، افزود: علی‌رغم این اقدامات، همچنان مشکلات بسیار عدیده‌ای در واحدهای تولیدی استان داریم. انتظار ما این است که آقای دکتر مظفری با تشکیل کمیته‌های مصوب مرتبط از جمله کمیته اشتغال، بتواند اساسی‌تر و سریع‌تر در راستای حل موانع تولید گام بردارد.

عظیمی‌راد اضافه کرد: حتماً باید نهادها و کارگروه‌های تأثیرگذار تشکیل جلسه داده و نتیجه‌محور عمل کنند. ما کمیته رشد اشتغال استان را داریم اما متاسفانه تا کنون جلسات آن تشکیل نشده است. بنده عضو ناظر مجلس در کمیته اشتغال استان هستم؛ موضوع اشتغال در توسعه اقتصادی و تولید مهم است، رشد اشتغال در واقع یعنی رشد اقتصاد، تولید، درآمد و بهبود محیط کسب‌وکار، در حالیکه ما هنوز حتی جلسات کمیته مربوطه را برگزار نکرده‌ایم. جلسات این کمیته می‌تواند در اجرای قوانین مجلس در حوزه بهبود کسب‌وکار،  تولید و اشتغال بسیار موثر باشد.

سخنگوی مجمع نمایندگان خراسان رضوی با تاکید بر اهمیت تعامل بین مجموعه استانداری و سایر دستگاه‌های اجرایی استان، گفت: تعامل استاندار با مجموعه‌های مختلف مانند شهرداری، آستان قدس، مجمع نمایندگان و غیره برای حل چالش‌ها و رشد استان، به ویژه کلانشهر مشهد که نماد استان خراسان رضوی محسوب می‌شود، بسیار موثر است. شهرداری مشهد، آستان قدس رضوی، نمایندگان مجلس، بخش خصوصی و فعالان اقتصادی هر کدام جایگاه‌های موثر خود را دارند. بدون شک تعامل استاندار با این‌ مجموعه‌ها می‌تواند اثرات بسیار خوبی برای توسعه استان داشته باشد.

عظیمی‌راد با انتقاد از نحوه تعامل بین نمایندگان استان و استانداری خراسان رضوی، عنوان کرد: در حوزه تعامل استاندار خراسان رضوی با نمایندگان مقداری ضعف و کم‌توجهی وجود دارد. نمایندگان مسیر را برای دستگاه‌های اجرایی تسهیل می‌کنند و از هیچ کمکی در این زمینه دریغ نخواهند کرد، اما به عنوان سخنگوی مجمع نمایندگان استان عرض می‌کنم که متأسفانه یک شکاف نسبی بین دیدگاه‌ها و نظرات نمایندگان مجلس و استانداری وجود دارد و باید این مسئله حل شود.

وی با تاکید بر اهمیت تلاش دوطرفه نمایندگان و استاندار برای تعامل با یکدیگر، ادامه داد: به اعتقاد بنده در این زمینه آقای استاندار می‌تواند نقش ویژه‌ای داشته باشد. آستان قدس و شهرداری تعاملات خود را به صورت اجباری هم که شده، با آقای استاندار به عنوان نفر اول حاکمیتی در استان داشته باشند، اما در مورد نمایندگان چنین باید و اجباری نیست. بنابراین باید تعامل بین نمایندگان و استاندار شکل بگیرد که من فکر می‌کنم بیشتر استاندار باید از ظرفیت حضور نمایندگان استفاده کند و نمایندگان بسیار می‌توانند به استاندار در چهارچوب رسالت وی کمک کنند.

سخنگوی مجمع نمایندگان خراسان رضوی در خصوص انتقادات در مورد دخالت نمایندگان در انتصابات استان، گفت: بنده به شخصه تلاش کردم که دخالتی در انتصابات  نداشته باشم، مگر در صورتی که از ما مشورت گرفته شود. تمام تلاش ما کمک به دولت، خدمت به مردم و انجام امور است. خط قرمز ما خدمت به مردم و حل مشکلات آنان است و هیچ منع و دخالتی در مورد انتصابات در استان نداریم، اما صراحتاً خدمت‌ آقای استاندار تاکید کردم که ما نظارت بر عملکرد دولت در استان را وظیفه خود می‌دانیم.

عظیمی‌راد افزود: ما خواستار این هستیم افرادی منصوب شوند که دغدغه تلاش برای مردم و استان را داشته باشند. این خارج از مسائل سیاسی و جناحی است و طبیعتاً به تخصص و شایسته‌سالاری و همان وفاق به معنای واقعی خود، نیاز دارد. امیدواریم این مهم بهتر و بیشتر در سطح استان رخ دهد و شاهد رشد و تعالی و پیشرفت خراسان رضوی و حل چالش‌های استان در این دوره جدیدی که هم دولت جدید روی کار است و هم مجلس، باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha