عطا الله حیدری امروز (۲۰ فروردین) اظهار کرد: سال گذشته، سه هزار و ۲۵۲ نفر به کلینیک درمان ناباروری بیمارستان بعثت سنندج مراجعه کردند که از ۱۴۰ مورد انتقال جنین، ۲۷ مورد منجر به بارداری مثبت و از ۶۱ مورد IuI، ۶ مورد مثبت گزارش و در نهایت ۱۹ مورد به زایمان موفق انجام شده است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان، وی از انجام ۳۱ مورد اهدای جنین با ۱۱ مورد زایمان نوزاد زنده در سال ۱۴۰۳ خبر داد و افزود: اهدای جنین مرحله آخر درمان ناباروری برای زوجینی است که امید خود را به باروری از دست دادهاند و می توانند از خدمات اهدای جنین استفاده کنند.
رئیس بیمارستان بعثت سنندج اضافه کرد: در کلینیک درمان ناباروری بیمارستان بعثت سنندج بیش از ۹۰ درصد هزینه های درمانی به صورت حمایتی پرداخت و متقاضیان و مراجعین فقط ۱۰ درصد را پرداخت می کنند.
حیدری ادامه داد: کلینیک درمان ناباروری این بیمارستان با بهرهمندی از یک پزشک فلوشیپ ناباروری، ۲ پزشک متخصص زنان، سه کارشناس مامایی، ۲ جنین شناس، یک نفر پرستار و ۲ پرسنل آزمایشگاه و بیهوشی، آماده ارائه خدمات درمان ناباروری به زوجهای مراجعهکننده است.
وی با اشاره به وجود ۸۰۰ پرونده فعال در این کلینیک، یادآور شد: هنگام انجام لقاح مصنوعی معمولا جنین های زیادی تشکیل میشوند که زوجین میتوانند آنها را فریز کرده و در آینده برای بارداری استفاده و یا جنینها را اهدا کنند، پس به نوعی تولید مثل ثالث است که در آن جنین حاصل از لقاح آزمایشگاهی، به زوج دیگری اهدا می شود.
رئیس بیمارستان بعثت سنندج با اشاره به موفقیتهای این مرکز در زمینه بارداریهای چندقلو، گفت: سال گذشته، یک مورد سهقلو زایی (۲ پسر و یک دختر) و یک مورد دو قلو زایی ( ۲ پسر) در این مرکز ناباروری به ثبت رسید.
انتهای پیام
نظرات