• دوشنبه / ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۵
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404061709899
  • خبرنگار : 71290

تشدید جنایات نتانیاهو به قصد تصرف غزه در پرتو حمایت‌های آمریکا

تشدید جنایات نتانیاهو به قصد تصرف غزه در پرتو حمایت‌های آمریکا

دبیر انجمن بین المللی ضد صهیونیستی با بیان این که استراتژی اسرائیل سرزمین سوخته و کوچ اجباری فلسطینیان است، گفت: نتانیاهو در پرتو حمایت آمریکا و سکوت کشورهای عربی و اسلامی قصد خود را مبنی بر تصرف غزه به طور کامل دنبال می‌کند.

به گزارش ایسنا، رژیم صهیونیستی از زمان جنگ در غزه طی روزهای اخیر بی‌رحمانه‌ترین جنایات خود را علیه مردم فلسطین انجام می‌دهد. این رژیم بدون در نظر گرفتن قوانین بین‌المللی با چراغ سبز و حمایت آمریکا حملات خود به غزه را تشدید کرده تا بتواند هدف خود مبنی بر تصرف کامل غزه را محقق کند.

«محمود بصل» سخنگوی سازمان امدادرسانی نوار غزه اخیرا اعلام کرد  بیش از ۵۰ ساختمان در اثر حملات هوایی رژیم صهیونیستی به طور کامل تخریب شده و ۱۰۰ ساختمان دیگر نیز دچار خسارات جزئی شده‌اند.

وی افزود، اشغالگران به طور عامدانه ساختمان‌های اطراف چادرهای آوارگان و مراکز اسکان آنان را هدف قرار می‌دهند که همین موضوع باعث نابودی بیش از ۲۰۰ چادر در مناطق مختلف غزه شده است.

سخنگوی سازمان امداد و نجات نوار غزه ضمن تاکید بر عمدی بودن این حملات برای پیشبرد سیاست کوچ اجباری فلسطینیان از غزه تصریح کرد: ما نسبت به ادامه این سیاست غیر اخلاقی و غیر انسانی در حق غیرنظامیان نوار غزه هشدار داده و از جامعه بین‌الملل می‌خواهیم برای توقف این حملات رژیم صهیونیستی فورا مداخله کند.
 

تشدید جنایات نتانیاهو به قصد تصرف غزه در پرتو حمایت‌های آمریکا
حمله رژیم صهیونیستی به چادرهای آوارگان


استراتژی رژیم صهیونیستی که آمریکا نیز با آن همراه شده بحث سرزمین سوخته و کوچ اجباری است

«حسین کنعانی مقدم» کارشناس مسائل فلسطین  در گفت‌وگو با ایسنا در تحلیل خود از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به شهر غزه گفت: استراتژی رژیم صهیونیستی که آمریکا نیز با آن همراه شده همان بحث سرزمین سوخته و کوچ اجباری است، برای این که مردم غزه را تخلیه کرده و بعد این شهر به محل مورد نظر آن‌ها تبدیل شود.

وی تصریح کرد: از این رو رژیم صهیونیستی ارابه های جنگ را به کار برده و تمام زیر ساخت‌های این شهر را نابود می‌کند حتی منطقه غزه را جنگی اعلام کرده چه بسا اگر کودکی در خیابان دیده شود از نظر آن‌ها سرباز دشمن بوده و او را می‌کشند.

دبیر انجمن بین‌المللی ضدصهیونیستی خاطرنشان کرد: این اقدامات نشان دهنده فاجعه در سرزمین‌های اشغالی است که احتمال دارد به کرانه باختری نیز کشیده شود، اما اراده ملت فلسطین این است که در سرزمین خودشان باقی بمانند. آن‌ها شهدای زیادی را تقدیم کردند ولی اراده‌شان نشکسته که سرزمین‌شان را ترک کنند.

کنعانی مقدم یادآور شد: ۸۰ سال است که مردم فلسطین کلید خانه‌های خود را به گردن‌شان آویخته و معتقدند که روزی به خانه‌ها و سرزمین خود باز می‌گردند و سرزمین خود را آزاد می‌کنند.
 

تشدید جنایات نتانیاهو به قصد تصرف غزه در پرتو حمایت‌های آمریکا
جنایات رژیم صهیونیستی در غزه

نتانیاهو در پرتو حمایت آمریکا و سکوت کشورهای عربی و اسلامی قصد خود را  برای تصرف غزه به طور کامل دنبال می‌کند

وی ادامه داد: بنابراین در این شرایط نتانیاهو در پرتو حمایت آمریکا و سکوت کشورهای عربی و اسلامی قصد خود را مبنی بر تصرف غزه به طور کامل دنبال می‌کند و طبیعتا آن‌هایی که می‌توانند می‌مانند و می‌جنگند و کسانی که نمی‌توانند به مکان دیگری رفته و یا در اردوگاه‌ها ساکن می‌شوند.

دبیر انجمن بین‌المللی ضد صهیونیستی خاطرنشان کرد: آنچه اتفاق می‌افتد جنبش‌های اجتماعی جهانی است و مردم دنیا بیدار شده و از فلسطینیان حمایت می‌کنند و هر روزه شاهد تظاهرات در سراسر دنیا فارغ از دین و مذهب هستیم که مردم به خیابان‌ها آمده حتی کتک خورده و یا از دانشگاه اخراج می‌شوند.
 

تشدید جنایات نتانیاهو به قصد تصرف غزه در پرتو حمایت‌های آمریکا
بمباران غزه


هر بمباران میخی بر تابوت صهیونیست‌هاست

وی افزود: اکنون ۱۴۴ کشور فلسطین را به رسمیت شناخته‌اند در حالی که قبل از  هفت اکتبر چنین نبود، درست است صهیونیست‌ها سلاح کشتار به دست گرفته و قتل و جنایت می‌کنند تا اهداف‌شان محقق شود، اما هر بمباران میخی بر تابوت صهیونیست‌هاست.

کنعانی مقدم همچنین بیان کرد: در هر حال لحظات حساسی برای جهان اتفاق می‌افتد و بعید به نظر می‌رسد سازمان ملل و یا نهادهای حقوق بشری اقدام عملی خاصی انجام دهند.

وی تصریح کرد: صهیونیست‌ها به عنوان نیروهای نیابتی آمریکا عمل می‌کنند تا همان نقشه نیل تا فرات را پیاده نمایند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha