• چهارشنبه / ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۵:۴۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404012010276
  • خبرنگار : 50377

استاندار تاکید کرد

ضرورت استانداردسازی مصالح ساختمانی در مازندران

ضرورت استانداردسازی مصالح ساختمانی در مازندران

ایسنا/مازندران استاندار مازندران استانداردسازی مصالح در صنعت ساخت و ساز و پروژه‌های عمرانی را مهم دانست و گفت: این مسئولیت اجتماعی است که باید رعایت شود.

مهدی یونسی رستمی امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین در جلسه شورای استاندارد که در استانداری برگزار شد، با بیان اینکه گفته شده برخی از کارگاه های بلوک‌زنی در استان به ویژه در روستاها هنوز شناسایی نشده‌اند، اظهار کرد: از طریق بخشداران به دهیاران ابلاغ شود که تمامی کارگاه های بلوک و یا دیگر مصالح ساختمانی که در حوزه استحفاظی آنها وجود دارد شناسایی و اعلام شود.

وی با تاکید براینکه تمامی پروژه های عمرانی باید پیوست استاندارد داشته باشند، تصریح کرد: اداره کل صمت نیز تکلیف واحدهای تولید کننده مصالح ساختمانی فاقد مجوز را مشخص کند البته این مصوبه سال ۱۴۰۱ شورای استاندارد استان بوده است.

وی ادامه داد: واحدهای تولید مصالح ساختمانی که با مالکیت شهرداری ها هستند هم باید پروانه استاندارد داشته باشند.

استاندار مازندران در ادامه این جلسه به بازدیدهایی که از برخی واحدهای خبازی منطقه غرب مازندران صورت گرفت، اشاره کرد و گفت: مشاهده شد که نان‌های تولیدی واحدهای خبازی شهرستان‌های مختلف استان، از کیفیت بسیار پایینی برخوردار است.

این مسئول عرضه نان با کیفیت را از وظایف واحدهای خبازی اعلام کرد و افزود: عرضه خارج از شبکه آرد نیز توسط برخی واحدهای خبازی باعث افزایش مشکلات موجود در این بخش شده است.

استاندار مازندران بر لزوم نظارت و بازرسی مستمر از واحدهای خبازی فعال در سطح استان تاکید کرد و گفت: واحدهای خبازی متخلف باید شناسایی و برخورد قانونی انجام شود.

وی با اشاره به اینکه عرضه نان بی‌کیفیت در مازندران طی سال‌های اخیر در استان آغاز شده و این امر بیانگر این واقعیت اساسی است که برای رفع این مشکل تاکنون اقدام خاصی صورت نگرفته است، بیان کرد: واحدهای خبازی باید با احساس مسئولیت بیشتر نسبت به تولید نان با کیفیت اهتمام بیشتری داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: باید با اتخاذ راهکار درست، اصولی و نظارت و بازرسی از واحدهای خبازی، نسبت به افزایش کیفیت نان‌های تولیدی اهتمام بیشتری صورت گیرد و به هیچ عنوان هرگونه کوتاهی در این بخش توسط دستگاه‌های اجرایی ذیربط و حتی واحدهای خبازی، پذیرفتنی نیست.

یونسی رستمی تاکید کرد: واحدهای خبازی علاوه بر رعایت ساعت کاری و قوانین و مقررات بهداشتی، به هیچ عنوان مجاز نیستند آرد را در جاهای دیگری مصرف کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha